Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Çok Acı Bir Durum Allah Rahmet Eylesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,390
6,169
113
Bence senin algılamanda ciddi problemler var. Bende büyük yazayım belki anlarsın.
HENÜZ NETİCE İTİBARİYLE SEBEBİ BELLİ OLMAYAN BİR YANGIN üzerinden kimse veya herhangi bir kurum hedef gösterilemez.

Neticesi belli olduktan sonra , sonrası tartışılır.
1 saattir sizin mesajları okuyorum zorla yazdırıyorsun banada madem hedef gösterilemez diyorsun tanju özcana selam olsun niye diyorsun dostum sen kendinle bile çelişiyorsun

zuha97068

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
135
133
43
Bence senin algılamanda ciddi problemler var. Bende büyük yazayım belki anlarsın.
HENÜZ NETİCE İTİBARİYLE SEBEBİ BELLİ OLMAYAN BİR YANGIN üzerinden kimse veya herhangi bir kurum hedef gösterilemez.

Neticesi belli olduktan sonra , sonrası tartışılır.
kardeş sebebi belli olmayan bir yangın varsa nedej başta Tanju Özcan a laf söyledin bi açıkla bakayım

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,543
25,147
113
Bu olay cinde jsponyada korede olsaydi neler olurdu ne sonuclar olurdu mesela

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,381
411
83
Üzücü bi durum tatil dıye konaklıyosun ölümle somuclanıyo Allah olenlere rahmet etsin yakınlarına sabır versin

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
638
388
63
Ama kimin yetkisinde olup olmadığını izah edince de gene hala diretmeleri, laf cambazlığı yapmaları da insanı ayar ediyor. Salak olsa anlar
Ya var ya kendini şöyle tepelerin üstünde göstermeye çalışmana ayrıca mest oluyorum.
Ben lafı direkt söylerim. Cambazlık senin gibilerin işi.
İşine gelmeyince hakarete kaymak da yine senin gibilerin işi.
Ben Bilal'e anlatır gibi anlatırım. Yorulmam.

Lakin uyumam gerek. Yarın işim gücüm var. Bir ailem var. İşsiz, amaçsız kafası karışık ve karışıklara laf yetiştirmeyeyim.
Haydi Allah'a emanet. Eyvallah

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,605
2,119
113
Ya var ya kendini şöyle tepelerin üstünde göstermeye çalışmana ayrıca mest oluyorum.
Ben lafı direkt söylerim. Cambazlık senin gibilerin işi.
İşine gelmeyince hakarete kaymak da yine senin gibilerin işi.
Ben Bilal'e anlatır gibi anlatırım. Yorulmam.

Lakin uyumam gerek. Yarın işim gücüm var. Bir ailem var. İşsiz, amaçsız kafası karışık ve karışıklara laf yetiştirmeyeyim.
Haydi Allah'a emanet. Eyvallah
Mevzuatı anlatıyorum güzel arkadaşım. Kinayeli şekilde Tanju Özcan'a selam olsun dedin ya. Mevzuta göre milli park statüsündeki alanlar belediyelerin değil, kültür ve turizm bakanlığının yetkisindedir ve denetimleriyle de ilgili bakanlık sorumludur

Bunu anlamamak için neden bu kadar diretiyorsun. Siyaset bile yapmadım. Mevzuat bu

Bana uzak ol Allah'ına yakın ol güzel arkadaşım. Haydi selametle

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
99,069
53,660
113
Ben yangının başlangıç videosunu gördüm çok çaresiz durumda kalmışlardı.haberler doğru alarm sistemi nasıl olmaz çok şaşırtıcı, yani yangı ilk baslayip yayılmaya başladığında herkes kacacagina kapılara vurup insanlari uyandirmayi düşünse daha az can kaybı olurdu göz göre göre cayır cayır yandi insanlar çok yazık uzuldum

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
638
388
63
1 saattir sizin mesajları okuyorum zorla yazdırıyorsun banada madem hedef gösterilemez diyorsun tanju özcana selam olsun niye diyorsun dostum sen kendinle bile çelişiyorsun
kardeş sebebi belli olmayan bir yangın varsa nedej başta Tanju Özcan a laf söyledin bi açıkla bakayım
Çünkü her fırsatta burada herkes siyaset peşine düşüyor. Bende konuya oradan girdim. Bunda anlaşılmayacak birşey yok.

HAYALET07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,085
281
83
Mevzuatı anlatıyorum güzel arkadaşım. Kinayeli şekilde Tanju Özcan'a selam olsun dedin ya. Mevzuta göre milli park statüsündeki alanlar belediyelerin değil, kültür ve turizm bakanlığının yetkisindedir ve denetimleriyle de ilgili bakanlık sorumludur

Bunu anlamamak için neden bu kadar diretiyorsun. Siyaset bile yapmadım. Mevzuat bu

Bana uzak ol Allah'ına yakın ol güzel arkadaşım. Haydi selametle
Yorma kendini kardeşim onların gözleri var görmezler kulakları var duymazlar.Bu tip insan bunlar

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,605
2,119
113
Yorma kendini kardeşim onların gözleri var görmezler kulakları var duymazlar.Bu tip insan bunlar
Son yarım saattir 4 tane sigara yaktım sinirimden :) Tane tane muvzuatı izah ediyorum hala üste çıkmaya çalışıyor

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,257
1,469
113
Bu olay cinde jsponyada korede olsaydi neler olurdu ne sonuclar olurdu mesela
dünyayı takip etmedigin belli mesala korede geçen dönemde hallowen kutlamalarında gangamda izdihamda 150 kişi ezilerek öldü yanlış hatırlamıyorsam korde devlet başkanı tutuklanmadı hiç kisme kore başkanını yada bakanları suçlamadı sadece bakan çıktı özür diledi konu bittisitifada etmedi bu olayda görevde olan devlet başkanı tutuklandı niyemi geçenlerde sıkı yönetim karaı aldıgı için önce ögrevden uzaklaştırldı sonra tutuklandı
koca kaliforniya yarsı yandı biden istifa etmedi tutuklanamdı üzülmedi umrunda bile olamdı trumpın bile türkiyede manavgat yanmıştı nerdeyse iç savaş olacktı senin bahsettigin şey sadece türkiye de olur dünyada bu olaylara onalr faklı bakıyolar

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,639
14,951
113
dünyayı takip etmedigin belli mesala korede geçen dönemde hallowen kutlamalarında gangamda izdihamda 150 kişi ezilerek öldü yanlış hatırlamıyorsam korde devlet başkanı tutuklanmadı hiç kisme kore başkanını yada bakanları suçlamadı sadece bakan çıktı özür diledi konu bittisitifada etmedi bu olayda görevde olan devlet başkanı tutuklandı niyemi geçenlerde sıkı yönetim karaı aldıgı için önce ögrevden uzaklaştırldı sonra tutuklandı
koca kaliforniya yarsı yandı biden istifa etmedi tutuklanamdı üzülmedi umrunda bile olamdı trumpın bile türkiyede manavgat yanmıştı nerdeyse iç savaş olacktı senin bahsettigin şey sadece türkiye de olur dünyada bu olaylara onalr faklı bakıyolar
Sorumlularin ceza alacağı ülke sayısı bir elin parmağını geçmez

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,257
1,469
113
Sorumlularin ceza alacağı ülke sayısı bir elin parmağını geçmez
demek istedigim şu malsef türkiye faklı israil çogunulugu kadın çocuklardan oluşan insanları katletti hala katlediyor geçen elon musk çıktı dedi gazzedeki herkesi öldürmeliyiz yoksa onlar bizi öldürecek kimse bu sölemi eleştirmedi tepki bile göstermediler dünyadaki insan hayatı türkiyede katledilen ittten köpekten bile degersiz sözüm meclisten içeri

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,605
2,119
113
Allah rahmet eylesin hiç siyasete ona buna girmeye gerek yok bu ülkenin problemleri çok kısa sürede çözülür tek yapılması gereken yaptırım kavramını uygulamak eğer kuralları düzgün işletecek bir yaptırım mekanızması olursa herkes kurallara uymak zorunda kalır belli bir zamandan sonra bu zorunluluk olmaktan çıkar insanların bilinç altına işlenir bugün hayvanat bahçesindeki hayvanlar bakıcısına biat edip kurallara uyuyor çünkü aç kalacağını ya da dayak yiyeceğini biliyor bizim ülkece bu boşvermişliği engellecek ceza uygulamasını yapmamız gerekiyor.
Siyasete girmeye gerek yok. Fakat insanların da sorumlu mercihin ilgili mevzuatta kimler olduğunu bilmesi ve ona göre eleştirmesi gerekir. Burası milli park statüsünde olduğu için ilgili mevzuat gereği belediyenin bir yetkisi yok. Kültür ve Turizm bakanlığının yetki alanında. Gerekli denetimler de ilgili bakanlığın sorumluluğunda

İnsanlar suçlunun kim olduğunu öğrenmek istiyorlarsa ilgili mevzuatı okuyabilirler

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,257
1,469
113
mesala hakkaride 12 yaşında eslem adında kız kütüphaneye gidereken köpeklerden tarafından parçalanarak yiyilip öldürüldü br tane muhaletten kimse devleti suçladımı hayır özgür özel konuştumu hayı imamoglu hayır dem hayır diger partiler hayır ama gündem chpye yapılan belediye soruştarmasında görev alan savcı oldu savcıya giyotin dediler imamoglu çıktı savcının çocukalrını tehdit etti gündem baktım sözde bir tane gazateci muhalif 12 yaşında eslemden bahsetmedi hatta 1 tane ölen kız için sokak köpeklerimi toplatılmalı diye ölen kzı suçaldılar haberinzimi varmı yasa geçti sokak hayvanları yasası bu yasaya hakkari belediyesi uygulasaydı kanunu eslem hayatta olacaktı noldumu eslem öldükten sonra hakkarinin demli belediye başkanı sokak köpeklerini toplamaya başladı
malsef 12 yaşında bir kzıın hayatı bu kadar ucuz mama lobisi kendini hayvansever diyen aktivist vs sosyal insan hakları dernekleri için bu kadar ucuz dünyada

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,605
2,119
113
mesala hakkaride 12 yaşında eslem adında kız kütüphaneye gidereken köpeklerden tarafından parçalanarak yiyilip öldürüldü br tane muhaletten kimse devleti suçladımı hayır özgür özel konuştumu hayı imamoglu hayır dem hayır diger partiler hayır ama gündem chpye yapılan belediye soruştarmasında görev alan savcı oldu savcıya giyotin dediler imamoglu çıktı savcının çocukalrını tehdit etti gündem baktım sözde bir tane gazateci muhalif 12 yaşında eslemden bahsetmedi hatta 1 tane ölen kız için sokak köpeklerimi toplatılmalı diye ölen kzı suçaldılar haberinzimi varmı yasa geçti sokak hayvanları yasası bu yasaya hakkari belediyesi uygulasaydı kanunu eslem hayatta olacaktı noldumu eslem öldükten sonra hakkarinin demli belediye başkanı sokak köpeklerini toplamaya başladı
malsef 12 yaşında bir kzıın hayatı bu kadar ucuz mama lobisi kendini hayvansever diyen aktivist vs sosyal insan hakları dernekleri için bu kadar ucuz dünyada
Başlarda ben de sokak hayvanlarının toplatılmasına karşıydım fakat çocuklar ve yaşlılar dışarıda köpek popülasyonundan dolayı rahat gezemiyorlarsa bunun bir sorun olduğu kabül edilmeli. Kaldı ki dünyanın hiçbir medeni ülkesinde başıboş sokak hayvanı diye bir problem yoktur

Fakat kedilerin toplatılmasına karşıyım. Zavallıların kimseye bir zararı yok. Ayrıca şehirde farelerin çoğalmasının önüne geçiyorlar

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,933
509
113
Tamam dostum senin gibi kalın kafalılarla tartışarak kendimi sinir etmek istemiyorum. Sen haklısın. Suçlu Tanju Özcan.
Burda B partisi olsaydı bunlar olmazdı demeye getirmeye yok kardeş 50 yıllık otel 50 tane her kesimden hükumet gördü , 50 yıllık otel bugün patladı işte, sorunlar en başında silsilesi gibi günümüze geliyor ve sonraki nesle de bu kafa ile gittiğimiz sürece yansayacak 50 yıl önce de eleştiriler olmuş, hata yapanlar tutuklanmış vs gene aynısı oluyor sonuç; hoppa yarın başka bir yerde başka bir şey oluyor . Eğitim ve zihniyet değişmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...