- 4,006
- 1,194
- 113
Ulan var ya flash tv sarı bıyıktan daha çok iş yaparsın 😂 @Deadlong Ömer bakar mısın kardeşim.Tek salak kalmışım teşekkürler güzel moral oldu sabah sabah
Ulan var ya flash tv sarı bıyıktan daha çok iş yaparsın 😂 @Deadlong Ömer bakar mısın kardeşim.Tek salak kalmışım teşekkürler güzel moral oldu sabah sabah
Biraderim sen çok tatlı su kurnazısın ama bana yapma yemiyorum kelime oyunlarını başkasına yap senin ciğerini okuyom burdan dip not olarak geçmek istedimÖmerım reısım nazar boncuğum tskler
Sende nasibini almıştın benden 😅😅Tek salak kalmışım teşekkürler güzel moral oldu sabah sabah
O poker ben roll dedimSende nasibini almıştın benden 😅😅
Adama bak pokerden aldığını saymıyor biz de pokerde almadık 🤣O poker ben roll dedim
Takip etseydin 😅Adama bak pokerden aldığını saymıyor biz de pokerde almadık 🤣
Sanki ben vermedim akAdama bak pokerden aldığını saymıyor biz de pokerde almadık 🤣
Tamam egecim sakin ol rol parası alamadın diye ne bu gerginlikSanki ben vermedim ak
Kanka takip etmiştim zaten en son kapanışta uyuyakaldım anasını satayım nasip değilmişTakip etseydin 😅
Kesin regl olmuşsun kanka sen cok alıngansın çikolata ve sıcak su torbası 😅Tamam egecim sakin ol rol parası alamadın diye ne bu gerginlik![]()
Oğuz uyan oğuzKanka takip etmiştim zaten en son kapanışta uyuyakaldım anasını satayım nasip değilmiş![]()
Olmuyo ege boşver kanka 😀Oğuz uyan oğuz
Kanka şu an sen gibisin bi ibanına 1000 lira sıkışmış gerilmişsin yapma gözünü seveyim daha yüzlerce rol var 🤣Kesin regl olmuşsun kanka sen cok alıngansın çikolata ve sıcak su torbası 😅
Sen de papatya çayı iç biraz sakinleş kardom 🤣Kesin regl olmuşsun kanka sen cok alıngansın çikolata ve sıcak su torbası 😅
Tosuncum da geldi metinim de metinim eksik kalmaz para kokusu aldı.Olmuyo ege boşver kanka 😀
Saldım olm ben ödülü kemalime ayıp olmasın diye cevap veriyom da saracak gibi en sonunda tartışma çıkacak 😅Olmuyo ege boşver kanka 😀
Yok ege sen iyi niyetli bi çocuksun ama çevren kötü dikkat et kardeşim dost tavsiyesi 🧿🙏🙋♂️Saldım olm ben ödülü kemalime ayıp olmasın diye cevap veriyom da saracak gibi en sonunda tartışma çıkacak 😅
Ben onu muhattap almıyorum ona puanım sıfırrr kocaman puhahaSaldım olm ben ödülü kemalime ayıp olmasın diye cevap veriyom da saracak gibi en sonunda tartışma çıkacak 😅