- 13,454
- 7,188
- 113
Yarismaci arkadaslara bol sans benden bu kadar iyi gecelerGelirse devam çiftler sever biziEkli dosyayı görüntüle 759882
Yarismaci arkadaslara bol sans benden bu kadar iyi gecelerGelirse devam çiftler sever biziEkli dosyayı görüntüle 759882
Kanka 1 k 1k bas daha çok kupon olur 😀😀Gelirse devam çiftler sever biziEkli dosyayı görüntüle 759882
Çok saçma bir seçenek tamamen Şans işiGelirse devam çiftler sever biziEkli dosyayı görüntüle 759882
Mantıklı düşünemiyorsun şuan dostum balkona çık bir sigara iç yazı tura atiyorsun resmenGelirse devam çiftler sever biziEkli dosyayı görüntüle 759882
Azimmmm
Hesapta 150K para var şu an yatakta yayılmış bizimle eğleniyo işte 😅Mantıklı düşünemiyorum şuan dostum balkona çık bir sigara iç yazı tura atiyorsun resmen
Evli çiftler mi 😅Gelirse devam çiftler sever biziEkli dosyayı görüntüle 759882
ÇiftHesapta 150K para var şu an yatakta yayılmış bizimle eğleniyo işte 😅
İsterse 150milyon olsun bu mantıkta gider para hem adam neden bizimle eğlensin takip etmezsin olur biter onyargili olma hemenHesapta 150K para var şu an yatakta yayılmış bizimle eğleniyo işte 😅
Bu adam iflah olmaz bir çift hastası o değil hiç tek de denemiyor hep çift, milletin gözleri şu an hepsi çift görüyor zaten reisimGelirse devam çiftler sever biziEkli dosyayı görüntüle 759882
sıra çiftte bence2 çeyrek tek bitmiş
Özür dilerimİsterse 150milyon olsun bu mantıkta gider para hem adam neden bizimle eğlensin takip etmezsin olur biter onyargili olma hemen
Cyber normal 🤣Süre azalacağına artıyo