- 6,613
- 5,650
- 113
13-16
Allah razı olsun kardeşimTamamdır dostum dm acicam IBAN at ilk sen basla kazanç olursa 2 kişiye daha roll actirirsin kaç gündür 10 15 kişiye ben roll actirdim bugün sende 😅
Bunu takip etmeyecegim bakalımÇekim için kuponun sonuçlanmasını bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 760786
Fark yedi zaten 🤣🤣Bunu takip etemeyecegim bakalım![]()
Sağlık olsunFark yedi zaten 🤣🤣
Hadi yeni konu çift mift elim ayağım titriyoFark yedi zaten 🤣🤣
Cıft 10 k en sevdıgımHadi yeni konu çift mift elim ayağım titriyo
20 gol atabilecek güç olsada zorlamazlar böyle bitebilrKral bol şans dagitiyosun gene şu istanbul malatya macina bak bi 5.5 üst guzel ganyan yüklü atılır kacirma o.maci malatya düştü cok oldu amatör çocuklar oynuyo bak o maça
Adam parayı bekliyo hadi la 😅Bundan çıkar belki diğerinin parası 😅 çiftler sever bizi 🤣Ekli dosyayı görüntüle 760790
Bol şans @DeadlongBundan çıkar belki diğerinin parası 😅 çiftler sever bizi 🤣Ekli dosyayı görüntüle 760790
Şöyle ifşa et miktarları, ne öyle gizli saklı işler. Bu işin şanı budur.Bundan çıkar belki diğerinin parası 😅 çiftler sever bizi 🤣Ekli dosyayı görüntüle 760790
Ağabey bana yaptır beBundan çıkar belki diğerinin parası 😅 çiftler sever bizi 🤣Ekli dosyayı görüntüle 760790
Omerım sımdı basladı rollBundan çıkar belki diğerinin parası 😅 çiftler sever bizi 🤣Ekli dosyayı görüntüle 760790
Bol sansBundan çıkar belki diğerinin parası 😅 çiftler sever bizi 🤣Ekli dosyayı görüntüle 760790
5.5 alt banko o maçtaKral bol şans dagitiyosun gene şu istanbul malatya macina bak bi 5.5 üst guzel ganyan yüklü atılır kacirma o.maci malatya düştü cok oldu amatör çocuklar oynuyo bak o maça
Ağabey bana yaptır be