- 4,000
- 1,190
- 113
Yattı bizim kupon geçmiş olsun
Tamam kanka sağolasınIBAN at bana 500 aticam roll yap 2 yada 3 adım sende birine 500 Luk roll actirirsin kazanirsan
Çeyreğe çift girdim bide bunaYattı bizim kupon geçmiş olsun
Kanka çift gelir bari inşallah şu çift takıntın nerden çıktı ki kaç para kaybettin kanka yüzde elli şansım var diyerekÇeyreğe çift girdim bide buna
Attım dostum rolü aç takipteyiz bol şanslarKanka çift gelir bari inşallah şu çift takıntın nerden çıktı ki kaç para kaybettin kanka yüzde elli şansım var diyerek
Çift geldiKanka çift gelir bari inşallah şu çift takıntın nerden çıktı ki kaç para kaybettin kanka yüzde elli şansım var diyerek
TebriklerÇift geldi
İsteyene yapmıyorum dostum malesef adam ogun poker turnuvasından takipteydi beni@Deadlong kardo ganyan yokmu dedim görmedin , bi roll de bana açsana
İyi bari kanka da çık şu çift sevdasından iki tane de kupon kaybettin demin. Senin için diyorumÇift geldi
Bizde takipteydik son ele kadar 2.oldun ama listeye almadınİsteyene yapmıyorum dostum malesef adam ogun poker turnuvasından takipteydi beni
Hatta 7.2m olunca adama hadi korkma gir dedikten sınra eridin 2.oldunBizde takipteydik son ele kadar 2.oldun ama listeye almadın![]()
Listeyi ben yapmadım dostum 😊Bizde takipteydik son ele kadar 2.oldun ama listeye almadın![]()
Sende IBAN at sanada roll actirayimHatta 7.2m olunca adama hadi korkma gir dedikten sınra eridin 2.oldun
Üçleme gelir mi 🤣Sende IBAN at sanada roll actirayim
Devam mı baskanSende IBAN at sanada roll actirayim
Kesene bereketSende IBAN at sanada roll actirayim
Sen iste yeterli dostum gönder gelsin 3 roll olsunÜçleme gelir mi 🤣