- 2,437
- 2,414
- 113
Ne için iz bırakayım ki dostum varken verdiğimin peşine dusmuyorum bende yokkende eğer attığım kişilerin aklına gelirsem ne alaArkanda iz bırakmıyor musun aq
Ne için iz bırakayım ki dostum varken verdiğimin peşine dusmuyorum bende yokkende eğer attığım kişilerin aklına gelirsem ne alaArkanda iz bırakmıyor musun aq
ne ayaksın sen akıllı ol aklını alırım senin beni karıştırma başkalarıylaAç da koyalım
ÖSYM yerleştirme ve kontenjan sorumlusu bu datamam attığına göre ek 1 kontenjan açıldı😂
Aaa sen değil miydin o yanındaki ile karıştırdımne ayaksın sen akıllı ol aklını alırım senin beni karıştırma başkalarıyla
O da zor işteNe için iz bırakayım ki dostum varken verdiğimin peşine dusmuyorum bende yokkende eğer attığım kişilerin aklına gelirsem ne ala
Bir şey derdim de Neyse bir daha beni alıntılama yoksa hiçbir şeyin kalmaz haberin olsunAaa sen değil miydin o yanındaki ile karıştırdım
Eeee para gelmediŞimdi geldi 🤣🤣
Aman tanrım.Bir şey derdim de Neyse bir daha beni alıntılama yoksa hiçbir şeyin kalmaz haberin olsun
Lan yaşının adamı ol Bir de yaşın var diyorlardı yaşın kaçAman tanrım.
Onada yapacak birşey yok geçen hafta pokerden 115k aldım 25 30 k ya yakın dağıttım roll açtırdımO da zor işte
13 abiLan yaşının adamı ol Bir de yaşın var diyorlardı yaşın kaç
Banada gelmedi 🤣 aktif kuponu bekliyorum sonuçlanmasını 3 dksi kaldiEeee para gelmedi
Benim gibi bekliyor onlarda 😅eeee hani kuponlar?? offline herkez
215 K para mı aldın poker'den Ya bu nasıl oynanmıyor yaBanada gelmedi 🤣 aktif kuponu bekliyorum sonuçlanmasını 3 dksi kaldi
Kardeş neyine 25-30 k yani neye göre. Sende bir tuhafsınOnada yapacak birşey yok geçen hafta pokerden 115k aldım 25 30 k ya yakın dağıttım roll açtırdım
115 k 😅 artemiste 2. Oldum215 K para mı aldın poker'den Ya bu nasıl oynanmıyor ya
Ben ibanı üç kere attım sende parayı üç kere atBanada gelmedi 🤣 aktif kuponu bekliyorum sonuçlanmasını 3 dksi kaldi