Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Dedebet 250₺ Deneme Bonusu ( Yatırım Şartsız )

Baronizm

Fagaizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,310
4,573
113
Oğlum desteğe sövdüm bana dedi

Hakki olan üyelere gönderilmiştir ödemeleri ve gönderilmeye devam ediyordur dedi en son yüzüme kapadi 😆😀😆😀😆😀😆😀

csoylu006

#CS ekoldür
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
401
157
43
Oğlum desteğe sövdüm bana dedi

Hakki olan üyelere gönderilmiştir ödemeleri ve gönderilmeye devam ediyordur dedi en son yüzüme kapadi 😆😀😆😀😆😀😆😀
Neye göre kime göre hak tanımlaması yapılıyormuş.. Hadi ordan sahtekarlar deseydin.. Zaten şuan yazdıklarımızı burada okuyorsa sövecemde forum bizim forum saygısızlık olmasın ☺

Baronizm

Fagaizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,310
4,573
113
Neye göre kime göre hak tanımlaması yapılıyormuş.. Hadi ordan sahtekarlar deseydin.. Zaten şuan yazdıklarımızı burada okuyorsa sövecemde forum bizim forum saygısızlık olmasın ☺
gönderme falan yok dümen twiter instagram telegram hesaplarına baktım hep bot takipçi basmışlar dümenden üye olduk neyse

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
434
153
43
Aktiflestikten sonra bonus sayfasında aşağıdaki oyunlardan birini seçip oynayacaksınız orda1 kat çevrim yapıp sonra istediğiniz oyunda oynayabilirsiniz. Dün bende bir sürü oyunda denedim para gözükmüyordu ordaki oyunlarda oynatti