- 46,924
- 51,028
- 113
tercihlere Saygı duymak lazım Enişte Kimi Kalın Sever kımı uzun sever Bizi ilgilendırmezyasaklı sitelerden yemiş enişte zenci sitelerinde cok geziyor demek ki aşinadır o
tercihlere Saygı duymak lazım Enişte Kimi Kalın Sever kımı uzun sever Bizi ilgilendırmezyasaklı sitelerden yemiş enişte zenci sitelerinde cok geziyor demek ki aşinadır o
dengede olması lazım enişte bu yüzden dengebet herkese bol şanstercihlere Saygı duymak lazım Enişte Kimi Kalın Sever kımı uzun sever Bizi ilgilendırmez![]()
Helal olsun bu yazıya @Dengebet Destek 500 Frebet eklemesı Lazımdengede olması lazım enişte bu yüzden dengebet herkese bol şans
Kalını niye vurguluyon İhtiyarondan yok demek ortalıkta dost ceza KALIN geldi demek ki![]()
![]()
enişte ben tek spine 10 bin basıyorum 500 tek sayıya basmıyoruz bizHelal olsun bu yazıya @Dengebet Destek 500 Frebet eklemesı Lazım
iyi şanslar dost
Asabi yi karakterin den ötürü severiz İhtiyarasabi sadece sponsorlardan oynar dost x yı sponsor alın o sahtekar siteye bile yatırır
Ev kirmzii gorduu isimiz allaha kaldi dostdakika 80 oldu gece
goal lazım
sen hangi maçı takip ediyorsun dostum
Diğer arkadasın macı vardı ilk yarı 1.5 üst o yattısen hangi maçı takip ediyorsun dostum
müsait misin dost361239750
Son işlem yatırım