- 249
- 80
- 28
Sor usta zor bu zaman kadar verdiklerinin yanında hiçtir o ki kazansan gene bulaşıraın bu illete insanoğlunun gözü hep aç hep daha fazla olsun ama oda olmuyor ki 😀Amin dost tek umut dede 1000 lik de 10 dan maxwin 🙂😀😃😄
Sor usta zor bu zaman kadar verdiklerinin yanında hiçtir o ki kazansan gene bulaşıraın bu illete insanoğlunun gözü hep aç hep daha fazla olsun ama oda olmuyor ki 😀Amin dost tek umut dede 1000 lik de 10 dan maxwin 🙂😀😃😄
Ben kendim eve kapatamam öyle olursa aç kalırızEn iyisi dost kesinlikle bırakma ozaman daha kötü oluyor ben 3 aydır eve kapattım kendimi sosyal aktivite sıfır sadece kumar , para yoksa bonus kovala para varsa katlamaya çalış 3 aydır maks 10 kere dışarı çıkmışımdır üni hayatıma bakıyorum 18 yaşlarıma bakıyorum ne ara bu kadar avel oldum onu düşünüyorum bu kumar gerçekten her türlü bitiriyor insanı şuan sadece kumardan kazanayım evin kirasını veriyim faturaları veriyim derdindeyim çalıştığım zamanda çoğu zaman kirayı veremiyorum kumarda kaybettiğim için çalışmanın da bir manası olmuyor
Yanıyorum yanıyorum çocuklarımdan uzaklaşmışım ona yanıyorumAynı durumdayım kardeşim ben 40 yaşındayım ve senin en az 10 senen var önünde bugün birakabilirsen benim yaşıma geldiğinde çok yol almış olursun.unutma ki beterin beteri var bense kumarda kaybettiğim paraya değil zamanima üzülüyorum boşa geçen 15 yıl. Çok kez bırakmayı denedim olmadı strateji gelistireyim dedim (rulette tek cif kırmızı siyah yüksek alçak vs.. deneyen çok olmustur) olmadı . Olmadı olmayacakta zaten. Allah ıslah etsin hepimizi ne diyeyim. Zor işimiz..
Valla dost işin iyi bir ailede kurmuşsun bence fazla zorlama bu kumar işini bizde aile yok bişey yok en azından peşimizden sürüklüceğimiz biri yok o yüzden daha dikkatli oyna oynucaksandaBen kendim eve kapatamam öyle olursa aç kalırız
Evlenen çocuk kalır ne hatun
Allah'a şükür işim de iyi iş makinası operatörüyüm maaşım da güzel ama gel gelelim bu kumar var ya maaşımın bereketini bile göstermiyor
Eyvallah dostum zaten kendimce bir karar aldım bundan sonra daha dikkatli olacağım hayatımdaValla dost işin iyi bir ailede kurmuşsun bence fazla zorlama bu kumar işini bizde aile yok bişey yok en azından peşimizden sürüklüceğimiz biri yok o yüzden daha dikkatli oyna oynucaksanda
O zaman hayatın koy gtuneNe güzel konuştun eyvallah
Çok şükür bir ailem bir yuvam var fakat bunun farkında değilim
Gerçekten konuşmak insana yarıyor
Bencede dost sen ve ailen için çok daha iyi olabilir maşallah çocuklarında varmış ilk önce ailenin eksiklerini ihtiyaçlarını karşıla bu kumar muhabbetine kimseye muhtaç olmasınlar ben kendim çok muhtaç oldum gecesinde 10 binleri kaybettiğim günün sonrasında 1 sigara parasına bile muhtaç kaldım o yüzden çok fazla dikkat etmen lazım bu kumar için çocuğunun kumbarasındaki 3 5 liraya bile göz diken insanlar var bu duruma bile gelmemiz muhtemel kendimize dur demeliyiz biyerden sonraEyvallah dostum zaten kendimce bir karar aldım bundan sonra daha dikkatli olacağım hayatımda
Şu yazının içinde bir ikisi hariç tamamen beni anlatmışsınBencede dost sen ve ailen için çok daha iyi olabilir maşallah çocuklarında varmış ilk önce ailenin eksiklerini ihtiyaçlarını karşıla bu kumar muhabbetine kimseye muhtaç olmasınlar ben kendim çok muhtaç oldum gecesinde 10 binleri kaybettiğim günün sonrasında 1 sigara parasına bile muhtaç kaldım o yüzden çok fazla dikkat etmen lazım bu kumar için çocuğunun kumbarasındaki 3 5 liraya bile göz diken insanlar var bu duruma bile gelmemiz muhtemel kendimize dur demeliyiz biyerden sonra
Çok dikkat et dost Allah şükür kimseye 1 lira borcum yok bankalarda dahil ama nakittte paramda yok bana destek olucak bir Allah’ın kuluda yok evlenmek istiyordum baktım olucak gibi değil onuda kafadan skdrettm siz en azından bir yuva kurmuşsunuz bunun değerini bilinŞu yazının içinde bir ikisi hariç tamamen beni anlatmışsın
Sizinki ahmaklik bi kac kidiye bakiyom 50k 60k maas aliyor kirasi yok evli evlilik derdi yok aioesiyle yiyecegine maaşin 2. Gunu parasi yok yapmayin60.000 TL net maaşım var vinç operatörüyüm
Ev babadan kalma kira derdi yok ama gel gelelim ay sonunu zor getiriyorum
Allah'a şükür daha kimseye muhtaç etmedim ama ben böyle devam edersem o da olur eminim çoğu şeyi bugün farkettimBencede dost sen ve ailen için çok daha iyi olabilir maşallah çocuklarında varmış ilk önce ailenin eksiklerini ihtiyaçlarını karşıla bu kumar muhabbetine kimseye muhtaç olmasınlar ben kendim çok muhtaç oldum gecesinde 10 binleri kaybettiğim günün sonrasında 1 sigara parasına bile muhtaç kaldım o yüzden çok fazla dikkat etmen lazım bu kumar için çocuğunun kumbarasındaki 3 5 liraya bile göz diken insanlar var bu duruma bile gelmemiz muhtemel kendimize dur demeliyiz biyerden sonra
Olsun öyle düşünme Allah sana da nasip eder inşallah güzel bir yuva iyi bir eş güzel evlatlarÇok dikkat et dost Allah şükür kimseye 1 lira borcum yok bankalarda dahil ama nakittte paramda yok bana destek olucak bir Allah’ın kuluda yok evlenmek istiyordum baktım olucak gibi değil onuda kafadan skdrettm siz en azından bir yuva kurmuşsunuz bunun değerini bilin
O kadar güzel konuşmuşsun ki kitabın tam ortasından konuşmuşsun söylediklerinin hiçbirinin farkında değilim daha doğrusu değilmişim inan bugün fark ettimSizinki ahmaklik bi kac kidiye bakiyom 50k 60k maas aliyor kirasi yok evli evlilik derdi yok aioesiyle yiyecegine maaşin 2. Gunu parasi yok yapmayin
30k kenara at 400k olur bi yilda ne gerek var ya oynamaya
Dost böyle giderse hiç ummadığın şeyler bile olur bilmiyorum belki bende evli olsam aynı şekil devam edermiydim etmezmiydim bilmiyorum kumar bu 2 yıl bırakırsın anlık bir dürtü ile bütün varını yoğunu bile bırakabilirsin çok tehlikeliAllah'a şükür daha kimseye muhtaç etmedim ama ben böyle devam edersem o da olur eminim çoğu şeyi bugün farkettim
Allah ondan bin kere razı olsun birine bin katsınAllah razı olsun biri burdan bana ulaştı isim vermicem dogalgazimi ödedi ne desem boş Allah razı olsun ondan
Geçmiş olsunEvet dostlar forumda pek tanınmasamda yavaş yavaş dostluklar kurmaya başladım
Canı sıkılan derdini dökmek isteyen buyursun gelsin hep kumar kumar nereye kadar ben artık saldım herşeyi olmuyor ne yapsam olmuyor son zamanlarda çok battım bi çıkış arıyorum ama böyle giderse o çıkışı bulmak zor olcak.
Foruma 6 yıl önce üye oldum ama yeni yeni aktif olmaya başladım. Son bir yıla kadar kendi çapımda oynayıp kazanıyordum ama o günler gitti yerine deneme bonusu kod kovalama rol takip etme günleri geldi. Kendimi o kadar boşlukta hissediyorum ki bir türlü çıkışı bulamıyorum.
İçimdekileri buraya yazmak istedim iyi de geldi
Herkese iyi forumlar dostlar.