3750 kasa hepsini atsa yatsa 1100 liradan alacak kayıbı çok çok çeker başka sitede girer aynı sitede devam etmesine gerek yok bence kank 🤣Zengin adamın gecenin bu saatinde rollde ne işi olur dost sigaramiz çıkarsak kahramanız bu aralar![]()
Ara ara bilgilendirme yap sana zahmetÇekim verildi. Beyler
TebriklerÇekim verildi. Beyler
Önemli olan hedefine ulaşmandı tam olmasa da güzel oldu dostum tebrikler tekrar @dgknsar18Beyler herkese teşekkür ederim iyi ki varsiniZgüzel vakit geçirdik
Bizede farklılık oldu dost arkadaşlarla bayadır roll takip etmiyordukBeyler herkese teşekkür ederim iyi ki varsiniZgüzel vakit geçirdik
Senin gibi müşterinin ta AMK diyen temsilci Banu geldi aklımaBaştan beri takıp ediyorum babaannemin emekli maaşı üzerine yemin ederim diyenler beğensin liste yapıyorum
Bu mesaj beni çok duygulandırdı evde hüngür hüngür ağlıyorumBeyler herkese teşekkür ederim iyi ki varsiniZgüzel vakit geçirdik
Nasip dost adam çekmiş parayı gürcü karilarla yiyecek artık3750 kasa hepsini atsa yatsa 1100 liradan alacak kayıbı çok çok çeker başka sitede girer aynı sitede devam etmesine gerek yok bence kank 🤣
Yapacakdağıtım yapıcak demi arkadaş genede o kadar emek var nede olsa
Evet dost sen yoksun Muro da yokListe kesin olarak belirlendi mi reis @dgknsar18
Ferdi de çekiyor her gün ama konunun parayla alakası yok sanırım dostÇekim verildi. Beyler
Dubai çikolatası verecek 1 er dilimdağıtım yapıcak demi arkadaş genede o kadar emek var nede olsa