- 29,923
- 27,437
- 113
Yanlış dost koskoca @Beşiktaş i gormediysen senin ayıbınBaşından beri gördüğüm arkadaşlar
Muro ahmetc arslnnn karagalak gallipoli eğer yanlış sam duzeltin
Yanlış dost koskoca @Beşiktaş i gormediysen senin ayıbınBaşından beri gördüğüm arkadaşlar
Muro ahmetc arslnnn karagalak gallipoli eğer yanlış sam duzeltin
Takip coktu 5,6 kişi dısarda kaldık normalBeni saymadın heolsun brom
biliyorum soganlıCips la o eski nick
Puhahahhabiliyorum soganlı
Kusura bakma hocam ayıplık bir durum yoktaYanlış dost koskoca @Beşiktaş i gormediysen senin ayıbın![]()
Kusura bakma hocam ayıplık bir durum yoktaYanlış dost koskoca @Beşiktaş i gormediysen senin ayıbın![]()
IBAN atıldı özelden Kral tekrar kesene bereketBeyler iban atın size zahmet payco payfix cart curt hepsini kapattım ben
Konu dışı ama bu profildeki kedi senin mi
Sabah dükkanı erken aç edebiyat yapacağınaHerkese hayırlı geceler unutmayın lokumu lokum yapan icindeki yumuşaklığıdır
Hayırlı pazarlar
Özelden yazdım reisBeyler iban atın size zahmet payco payfix cart curt hepsini kapattım ben
Takılıyorum ben dost yoktum rolde kesene bereketKusura bakma hocam ayıplık bir durum yokta
Bir dahakine diyelim
Ben spamlamadım kank sadece gollerde yazdımHadi hadi diye mesaj spamlasak beni de görürdü hâlbuki ilk maçtan beri takip ettik yazdık. Neyse takip etmesi güzeldi
Zaten etmediler dost merak etmeBen 2.adımda gördüm çekiliş vs yapılırsa beni dahil etmeyin hak edenler alsınlar geceniz hayırlı olsun dostlar 🙏
Yazdım dostKusura bakma hocam ayıplık bir durum yokta
Bir dahakine diyelim
Boşver dost beş dakika sonra alanlar ve almayanlar aynı rolde buluşurlar herkes sitelere çalışıyorTakip coktu 5,6 kişi dısarda kaldık normal
Yok dost ben takılmam böyle seylere durumu izah ettim arkadasaBoşver dost beş dakika sonra alanlar ve almayanlar aynı rolde buluşurlar herkes sitelere çalışıyor![]()