Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Doğum Günü Bonusu Hk.

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,054
704
113
Ben eşimle 5 yıl oldu evleneli ve 5 yıldır bişiy saklamadım ondan oda heves etti çalışıyor kendisi zaten kendine belli bir miktar bütçe ayırıyor onunla oynuyor genellikle ben kazandığımda 50 k 100 k atıyorum ona oynasın diye
Bence sen salliyorsun 2 katı kazancım var diyorsun 10k için beklentiye giriyorsun

naklov99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,181
421
83
Bende sunu merakı edıyorum bildiğim kadarıyla holigan eklıyor

Jojo-matbet ekliyor mu nakit

Pusula pintisi sadece fs ekliyor

alperent038

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
80
30
18
Beyler Hepinize günaydın Ben 1.5 m yatırım yapan biriyim 12 ay boyunca bu tutarı yatıırm yapmışım bana doğum günü bonusu olarak tahmini ne verirler. Oynadığım site kavbet. Doğum günüme 20 gün kaldı canlı desteğe sordugumda yatırımların 12 ay toplamı baz alınıp hesaplanarak yatıyormuş sizdende bilgi alıyım dedim.
Günaydın, demekki senin bu hallerin yüzünden biz kazanamıyoruz 😂 2 katı çekimin varken doğum günü bonusu bidee hee 😬😂

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
255
96
28
Reis 1 yıl içinde olan oluyor toplu bir şekilde kazancım yok 12 a yatırımı böl 12 aya 2 katı çekimi böl böyle hesap et 10 K verseler kârım olur zararım gene yok 10 K peşine düşmedim bilgi amaçlı sohbet muhabbet param varsa oynarım yoksa oynamam 5 yıldır kumarda borç edinmedim bişi yapmadım yanlış algıyla geliyosun

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
75,576
47,816
113
Beyler Hepinize günaydın Ben 1.5 m yatırım yapan biriyim 12 ay boyunca bu tutarı yatıırm yapmışım bana doğum günü bonusu olarak tahmini ne verirler. Oynadığım site kavbet. Doğum günüme 20 gün kaldı canlı desteğe sordugumda yatırımların 12 ay toplamı baz alınıp hesaplanarak yatıyormuş sizdende bilgi alıyım dedim.
30 fs

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
255
96
28
Günaydın, demekki senin bu hallerin yüzünden biz kazanamıyoruz 😂 2 katı çekimin varken doğum günü bonusu bidee hee 😬😂
Yok be reis kumarı borçla hayatta oynamadım 5 senedir gurbetlerde çalışdım eşime daha iyi bir yaşam sunmak için ordan kazandıgım fazla parayla oynuyorum hep şuanda memleketi deyim zaten 2 yıldır ailemleyim Allah gönlünüze göre versin herkesin kazanmasını canı gönülden isterim

Mesutt38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,101
188
63
En güzel doğum günü bonusun betgit veriyor