Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dolar Kuru 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,363
977
113
Hiç kimse bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına hakaret edemez. Öyle meydanlara çıkıp atıp tutamaz.
Akp li değilim
Bu da yeni çıktı başımıza merak etme, seçilmemiş Cumhurbaşkanına da atıp tutamıyosun. Evden alırlar.. Misal Kenan Evren... Seçilmiş diye belirtmene gerek yok kısaca :d

aziz589

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
222
85
28
Basimizdaki zübük kendi ayagina sıktı farkında değil

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,175
24,049
113
İbb başkanı eko milleti tehtit edip yolsuzluk yapıp halkın parasını gasp edecek dolandiracak ondan sonra adalet yok diyecek yahu herşeyi yalan olan bir adamın içeri girmesi neden size giriyor onu anlamadım şimdi biri çıkıp diyecek ki bu kesin ak partili ama değilim Atatürkçü milliyetçi biriyim eko tehlikeli adam bunu yağlayıp pullayip millete şeker gösteren lerde bunun kadar suçlu dur Atatürk ün partisi altında yaomadiklari şerefsizlik kalmadi
Hiç kimse bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına hakaret edemez. Öyle meydanlara çıkıp atıp tutamaz.
Akp li değilim
Ben de Galatasaray'lı değilim

aziz589

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
222
85
28
Kancıkların lafını takmıyorum sıra sana gelmiş belli
Gorusucez Atatürk'cuyum diye atıp tutuyorsun birde ben senden daha koyu ataturkcuyum ama sorun eko keko değil adamın karşısına çöp kovasini aday gistersen onuda içeri attiricak ülkede demokrasi diye bişey kalmadı korkman gereken bu.

kokpit23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
417
107
43
Gorusucez Atatürk'cuyum diye atıp tutuyorsun birde ben senden daha koyu ataturkcuyum ama sorun eko keko değil adamın karşısına çöp kovasini aday gistersen onuda içeri attiricak ülkede demokrasi diye bişey kalmadı korkman gereken bu.
Yav kamil Atatürk cusun madem Parti'nin anasini siktiklerinde nerdeydin

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,959
4,416
113
İbb başkanı eko milleti tehtit edip yolsuzluk yapıp halkın parasını gasp edecek dolandiracak ondan sonra adalet yok diyecek yahu herşeyi yalan olan bir adamın içeri girmesi neden size giriyor onu anlamadım şimdi biri çıkıp diyecek ki bu kesin ak partili ama değilim Atatürkçü milliyetçi biriyim eko tehlikeli adam bunu yağlayıp pullayip millete şeker gösteren lerde bunun kadar suçlu dur Atatürk ün partisi altında yaomadiklari şerefsizlik kalmadi
Şuan çok saçma konusuyon siyasetten 1 gram anladığın yok

Lajiwert

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
153
56
28
Zübük çok boş yaptı ama bildiğimiz gibi boş milleti boş Zübük ler yönetir
Yarın CHP terör örgütü darbe bilmem ne anadınmı böyle oldu bol şans

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,175
24,049
113
Ak
ak partili olanın ta zamina koyayim
Terörist başına önder diyen malum partililer kendine de küfür edebilir. Senin öyle olup olmaman mühim değil. Halkın yararına bişeyler yapmaya çalışan adama destekler artmaya başlayınca diplomasını iptal edip içeriye atmanın neresine iyi oldu diyebiliyorsun? Hukuksuzluk, haksızlık sevmediğimiz kişilere yapılınca alkış tutarsak o ok birgün bize de yönelir ve tepki koyacak kimse kalmamış olur

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,363
977
113
Eldeki veriler endişe verici arkadaşlar. AKPLİ CHPLİ kavgası ediceksiniz ama :d

Erdoğan'ın zeki bir adam olmadığı aşikar. Daha önce sayısız kez kendi ağzıyla, obama beni kandırdı fetö kandırdı hdp kandırdı vs lafları duyduk zaten...

Şimdi muhalif belediyelere çöküp duruyor,
ekonomi zaten bunalımda,
ülke de ne olduğu belirsiz milyonlarca yabancı kol geziyor
APO çıkar gibi duruyor...

Tüm bu ortamda sayın yabancı istihbarat örgütlerininde katkılarıyla kaos, kaostan da darbe gelebilir....

Şimdi muhalif arkadaşlar dicekler TSK akpnin elinde... Bunlar kendi elinde sandığında da fetönün elinde olduğunu unutmıyalım.

Yani bu zekayla başımıza hala bişeyler gelebilir...

hayırlısı. siyasetçi kekolar yüzünden birbirinize girmeyin forumda, gerek yok :)

aziz589

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
222
85
28
Adam seçim öncesi muhalefete söylediği herşeyi şuan kendi yapıyor sıra fetode onlarlada barış yapicak demedi demeyin

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,123
5,544
113
Terörist başına önder diyen malum partililer kendine de küfür edebilir. Senin öyle olup olmaman mühim değil. Halkın yararına bişeyler yapmaya çalışan adama destekler artmaya başlayınca diplomasını iptal edip içeriye atmanın neresine iyi oldu diyebiliyorsun? Hukuksuzluk, haksızlık sevmediğimiz kişilere yapılınca alkış tutarsak o ok birgün bize de yönelir ve tepki koyacak kimse kalmamış olur
Konuş terim konuş erzana haber sal dolar patladı fonlar patladı 😀

Mayko78

Tek Tabanca...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,510
14,119
113
@Daimon adam gibi adam Daimon reisim nasılsın
😎😎😎

Lajiwert

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
153
56
28
Osmanlı dan kalanlar işgal e isyan eti baş kaldırdı özgürlük için mücadele etti Zübük ten kalanlar biat eder hiç bir şey olmaz tek gereken bir hikaye uyduruk yeterli onlar zubugun yerine savunur zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...