Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dolar Kuru 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,946
1,028
113
İbb başkanı eko milleti tehtit edip yolsuzluk yapıp halkın parasını gasp edecek dolandiracak ondan sonra adalet yok diyecek yahu herşeyi yalan olan bir adamın içeri girmesi neden size giriyor onu anlamadım şimdi biri çıkıp diyecek ki bu kesin ak partili ama değilim Atatürkçü milliyetçi biriyim eko tehlikeli adam bunu yağlayıp pullayip millete şeker gösteren lerde bunun kadar suçlu dur Atatürk ün partisi altında yaomadiklari şerefsizlik kalmadi
:)) laa kardeş bu ulkede melih gokcek e kendi bakanlığına deterjan satan ticaret bakanina bile sorusturma açılmadı bu kadar saf olmayin adam ölene kadar cumhurbaşkanı olmak icin bunlari yapıyor bunlar fetöden bile daha tehlikeli

Son düzenleme:

kokpit23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
418
107
43
:)) laa kardeş bu ulkede melih gokcek e kendi bakanlığına deterjan satan ticaret bakanina bile sorusturma açıldı bu kadar saf olmayin adam ölene kadar cumhurbaşkanı olmak icin bunlari yapıyor bunlar fetöden bile daha tehlikeli
Adam ölsün de kurtulalım

ardauzn99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
140
133
43
Beyler telegram twitter falan girmiyor bende sizde de mi öyle çöktüler mi

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,410
3,234
113
Çok uzağa gitmeye gerek yok,ekonomi kötü gitmeye başlayınca venezulla başkanı maduro damuhalefet liderini tutklatmıştı ondan sonra ekonomi ahlak çöktü venezuella ski tuttu zaten beli bi daha doğrultamadı

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,364
978
113
Yani melih gökçek serbestken hatta kanal sahibiyken, ötekilerini tutuklamak garip oluyor :d Yoksa ben siyasetçilerin tamamnın tutuklanmasından yanayım.

uarik38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,011
270
83
ülkemizin gidişatının ne kadar kötü olduğu bir kez daha gündeme geldi
allah yardımcımız olsun

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,364
978
113
X (Twitter) , Instagram ve YouTube’da erişim sorunu yaşanıyor
X (eski adıyla Twitter), Instagram ve YouTube’da sabah saatlerinden itibaren erişim sorunları yaşanıyor. Kullanıcılar, anasayfa yenileyememe ve bağlantı sorunlarıyla karşılaşıyor. Erişim sıkıntılarının bant genişliği kısıtlamasından kaynaklandığı öne sürülüyor. Resmi bir açıklama yapılmazken, sosyal medya üzerindeki sorunların ne kadar süreceği belirsiz.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,364
978
113
Bizde giriyor sorun yok belliki hükumet sana erişim engeli koymuş dost
iddiaya göre istanbulda sorunvar. biri superonline kullanıyorum bende yok demiş biri öteki ttnete sövmüş vs... istanbulda eyleme kalkışılmasın diye belki kısıtlama olmuştur. bende başka şehirdeyim sıkıntı yok. gerçi ben +18 sitelere malum yollardan girdiğim için belki giriyorumdur sorunsuz :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...