- 27,387
- 24,365
- 113
Sabah sabah elemanların belirttiği fikirler çorbanın yanına konulan çataldan daha gereksiz ve anlamsızKonuş terim konuş erzana haber sal dolar patladı fonlar patladı 😀
Sabah sabah elemanların belirttiği fikirler çorbanın yanına konulan çataldan daha gereksiz ve anlamsızKonuş terim konuş erzana haber sal dolar patladı fonlar patladı 😀
Ne anlamda dediğine bağlıAramizda 2015teki darbeye inananlarda vardır şimdi kesin 😀
İbb başkanı eko milleti tehtit edip yolsuzluk yapıp halkın parasını gasp edecek dolandiracak ondan sonra adalet yok diyecek yahu herşeyi yalan olan bir adamın içeri girmesi neden size giriyor onu anlamadım şimdi biri çıkıp diyecek ki bu kesin ak partili ama değilim Atatürkçü milliyetçi biriyim eko tehlikeli adam bunu yağlayıp pullayip millete şeker gösteren lerde bunun kadar suçlu dur Atatürk ün partisi altında yaomadiklari şerefsizlik kalmadi
Anlaşıldı modumSiyaset Yasak BEYLER..
Üstat siyaset yapmıyorum ki
Adam ölsün de kurtulalım) laa kardeş bu ulkede melih gokcek e kendi bakanlığına deterjan satan ticaret bakanina bile sorusturma açıldı bu kadar saf olmayin adam ölene kadar cumhurbaşkanı olmak icin bunlari yapıyor bunlar fetöden bile daha tehlikeli
Nasıl yapmıyorsun argo var siyaset ismi var var var var reisÜstat siyaset yapmıyorum ki
Peki üstatNasıl yapmıyorsun argo var siyaset ismi var var var var reis
Beyler bi cevapBeyler telegram twitter falan girmiyor bende sizde de mi öyle çöktüler mi
X (Twitter) , Instagram ve YouTube’da erişim sorunu yaşanıyorBeyler bi cevap
Bizde giriyor sorun yok belliki hükumet sana erişim engeli koymuş dostBeyler bi cevap
iddiaya göre istanbulda sorunvar. biri superonline kullanıyorum bende yok demiş biri öteki ttnete sövmüş vs... istanbulda eyleme kalkışılmasın diye belki kısıtlama olmuştur. bende başka şehirdeyim sıkıntı yok. gerçi ben +18 sitelere malum yollardan girdiğim için belki giriyorumdur sorunsuzBizde giriyor sorun yok belliki hükumet sana erişim engeli koymuş dost
Arkadaşı aradık herkesde gitmiş vpn ile giriliyor sadece dedi gelmiş burda tassak yapıyorsunLan gevşek sana küfürlü mu konuştum sen kimsin ki atar yapıyorsun insan gibi giris yapıldığını yazdık gerisi latife