- 8,551
- 5,271
- 113
Sen paranın cıncığına koyan adamsın400 k kazanca 20 k güldürücü tutar ama adam dağıttı helal olsun genelde ben 4 günde 30 k dağıtmısim cepten
Sen paranın cıncığına koyan adamsın400 k kazanca 20 k güldürücü tutar ama adam dağıttı helal olsun genelde ben 4 günde 30 k dağıtmısim cepten
Seni biliyoruz abi Bol keseden dağıtımı ci oldugunu400 k kazanca 20 k güldürücü tutar ama adam dağıttı helal olsun genelde ben 4 günde 30 k dağıtmısim cepten
Kanka sen adamsın harbiden çok görüyorum seni ben anlamadığım için sağa sola para atıyom açtırıyorum hatta takip ederken kendimde onu oynuyom 🤣400 k kazanca 20 k güldürücü tutar ama adam dağıttı helal olsun genelde ben 4 günde 30 k dağıtmısim cepten
Ağa adamin dm atmadığı kimse yoktu sürekli sinyaldeydi yok sokakta yatıyorum yok dışarda kaldım filan 20K para da büyük para öyle kişiler için.400 k kazanca 20 k güldürücü tutar ama adam dağıttı helal olsun genelde ben 4 günde 30 k dağıtmısim cepten
Helal olsun amaAğa adamin dm atmadığı kimse yoktu sürekli sinyaldeydi yok sokakta yatıyorum yok dışarda kaldım filan 20K para da büyük para öyle kişiler için.
Doğru lan şimdi hatırladım kank banada attıydı 250 istediydiAğa adamin dm atmadığı kimse yoktu sürekli sinyaldeydi yok sokakta yatıyorum yok dışarda kaldım filan 20K para da büyük para öyle kişiler için.
İllaki. Ben olsam zor gunumde beni görecek paslasacak kişileri seçerdim çoğu adamın yüzüne bakmayacak kişilerHelal olsun ama