Bende bi türlü alamadım destek mal gibi cevap vermiyorKod filan varmı?nası talep etcez denemeyi
Bende bi türlü alamadım destek mal gibi cevap vermiyorKod filan varmı?nası talep etcez denemeyi
Kral yardımcı olabilir misindaha 1 saat önce 30 lira arıyordum bahigodan freebet almak için sonra bu denk geldi 😀
Kanka dm ye bakabilir misin Allah rızası için0.20 dolardan 50 fs ekledi spinlerden 6 dolar çıktı çıkan kazancın 50 katı çevrimi vardı yani 300 dolarlık çevrim yapmam gerekiyordu sonra 1 dolarla çeviriyim dedim ekran wild doldu 200 dolar oldu bir anda para sonra 2 3 dolar çevirirken 350 dolara kadar çıktı tabi çevrimde bitti 50 dolar çekim verdim ilaç gibi geldi gece gece 😀
denemek isteyen denesin ama çekim için kimlik fotoğrafı istiyor haberiniz olsun Ekli dosyayı görüntüle 720975
Nasıl talep ediyoruz deneme bonusunu250 doları sildiler ama aklım orda kaldı ahh hepsini çekebilseydim😀
Denemw bonusu almak için kod filan varmi0.20 dolardan 50 fs ekledi spinlerden 6 dolar çıktı çıkan kazancın 50 katı çevrimi vardı yani 300 dolarlık çevrim yapmam gerekiyordu sonra 1 dolarla çeviriyim dedim ekran wild doldu 200 dolar oldu bir anda para sonra 2 3 dolar çevirirken 350 dolara kadar çıktı tabi çevrimde bitti 50 dolar çekim verdim ilaç gibi geldi gece gece 😀
denemek isteyen denesin ama çekim için kimlik fotoğrafı istiyor haberiniz olsun Ekli dosyayı görüntüle 720975
Keşke bonusun nasılalındığınıda söyleseudin kanka böyle bir konu açıyorsan kod canlı vs0.20 dolardan 50 fs ekledi spinlerden 6 dolar çıktı çıkan kazancın 50 katı çevrimi vardı yani 300 dolarlık çevrim yapmam gerekiyordu sonra 1 dolarla çeviriyim dedim ekran wild doldu 200 dolar oldu bir anda para sonra 2 3 dolar çevirirken 350 dolara kadar çıktı tabi çevrimde bitti 50 dolar çekim verdim ilaç gibi geldi gece gece 😀
Kanka dm ye bak lütfen0.20 dolardan 50 fs ekledi spinlerden 6 dolar çıktı çıkan kazancın 50 katı çevrimi vardı yani 300 dolarlık çevrim yapmam gerekiyordu sonra 1 dolarla çeviriyim dedim ekran wild doldu 200 dolar oldu bir anda para sonra 2 3 dolar çevirirken 350 dolara kadar çıktı tabi çevrimde bitti 50 dolar çekim verdim ilaç gibi geldi gece gece 😀
Aynen mkKanka dm ye bak lütfen
canlı destekten kardeşim yalnız bakın çekimde kimlik fotoğrafı yüklemenizi istiyor bunu bilerek üye olunNasıl talep ediyoruz deneme bonusunu
Kanka bi dm ye bakar mısımcanlı destekten kardeşim yalnız bakın çekimde kimlik fotoğrafı yüklemenizi istiyor bunu bilerek üye olun
hayır canlı destektenDenemw bonusu almak için kod filan varmi
Tesekkurler dostumarkadaşlar çektiğim para 1800 lira yani 2 kişiye 150 attım çok para olsa herkesi görürdüm başka da yardımcı olamıycam kusura bakmayın
Kanka canın sağ olsunhayır canlı destekten
Giriş linki sitenin at dost
kanka bi arkadaşa daha 30 attım şimdi evet bende 1 saat önce 30 lira arıyordum bahigo görevi için şans 1800 lira çektim yani çok bi para değil zaten 330 lira dağıtmışım o da ilk yazan 2 arkadaşa daha herkes dm atıyor bende birşey kalmıycak herkese atsam😀Ulan adam biraz önce 30 lira arıyordh cebinde parası yok deneme bonusu bulup çekmiş ona bile para diye dm atıyorsunuz ne aciz insanlarsınuz sanki açlıktan ölüyor da para istiyor ya gidip kumara basacak birde yardım et diyor erkek olacaksınız sizde
30 da bana ozaman bahigo atalım 1 hafta veriyor sanırım 1k freebetkanka bi arkadaşa daha 30 attım şimdi evet bende 1 saat önce 30 lira arıyordum bahigo görevi için şans 1800 lira çektim yani çok bi para değil zaten 330 lira dağıtmışım o da ilk yazan 2 arkadaşa daha herkes dm atıyor bende birşey kalmıycak herkese atsam😀