Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Eclipsebet 500 TL Deneme Bonusu

emraherden

🅰🅽🅺🅰🆁🅰🅶🆄🅲🆄 🇺🇦 🇺🇦🇺🇦 ①⑨①⓪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
872
438
63
Site sağlam bayadır üyeyim ben Tr sitesi değil normalde

swindler99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
781
305
63
5000e kadar oduyorlarsa iyi yani 2 yap 100 yatit 200 cekten iyi
Kardeşim 60 kati çevrim var üstelik kimlik fotoğrafını atıyorsunuz. Hayatınızda hiç mahkemelik olmamışsınız ondan birşey olmaz diyorsunuz bu kansızlar Allah bilir kimliğinizle ne yapacak. Benim 5-6 tane dosyam var yerinizde olsam kimliğimi atıp kendimi riske atmam. Genede siz bilirsiniz, iyi forumlar.

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,949
4,409
113
Kardeşim 60 kati çevrim var üstelik kimlik fotoğrafını atıyorsunuz. Hayatınızda hiç mahkemelik olmamışsınız ondan birşey olmaz diyorsunuz bu kansızlar Allah bilir kimliğinizle ne yapacak. Benim 5-6 tane dosyam var yerinizde olsam kimliğimi atıp kendimi riske atmam. Genede siz bilirsiniz, iyi forumlar.
E devlette ortak diye bir yer var oraya girdin mi onu isaretledin mi senin kimliğin senin TC ile kimse bişey yapamaz senin haberin onayın olmadan

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
316
236
43
İki yıl önce bi gazeteci haber paylaştı biliyor musunuz. E devlet patlamış bütün vatandaşların bilgileri çalındı diye. Hatta bunu yapanlar o gazeteciye cumhurbaşkanı ve o zamanlar mit başkanı olan h. Fidanın kimlik fotosunu atmıştı. Olay üzerine gazeteci tutuklanmıştı. Yani diyeceğim o ki c.başkanının kimliği bile ortalıkta geziyo. Verilerimiz rospu olmuş. O yüzden çok korkmuyom :d

Kerem89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
319
92
28
Kimlik ön ve arka yüzü gönderdim sonuçlanmadı canlı ilgilenmiyor 10 dkka oldu sonuclar ne zaman geliyor