- 872
- 438
- 63
Site sağlam bayadır üyeyim ben Tr sitesi değil normalde
Sen aldinmi bonusuSite sağlam arkadaşlar parayı hiç etmeyin
5000e kadar oduyorlarsa iyi yani 2 yap 100 yatit 200 cekten iyiNe tarafa domalıyoruz
nerden anlıyoruz açıldığınıevrak göndermeyin arkadaşlar ben zamanında bi kaç yere gönderdim adıma papara payco ve bi kaç uygulama daha açılmış dikkat edin
Hayır bonusu almadım ama firmayı biliyorum Gürcistan'daSen aldinmi bonusu
Öyle bi diyon ki köşedeki bakkaldan bahsediyon sanki 😂Hayır bonusu almadım ama firmayı biliyorum Gürcistan'da
Kardeşim 60 kati çevrim var üstelik kimlik fotoğrafını atıyorsunuz. Hayatınızda hiç mahkemelik olmamışsınız ondan birşey olmaz diyorsunuz bu kansızlar Allah bilir kimliğinizle ne yapacak. Benim 5-6 tane dosyam var yerinizde olsam kimliğimi atıp kendimi riske atmam. Genede siz bilirsiniz, iyi forumlar.5000e kadar oduyorlarsa iyi yani 2 yap 100 yatit 200 cekten iyi
E devlette ortak diye bir yer var oraya girdin mi onu isaretledin mi senin kimliğin senin TC ile kimse bişey yapamaz senin haberin onayın olmadanKardeşim 60 kati çevrim var üstelik kimlik fotoğrafını atıyorsunuz. Hayatınızda hiç mahkemelik olmamışsınız ondan birşey olmaz diyorsunuz bu kansızlar Allah bilir kimliğinizle ne yapacak. Benim 5-6 tane dosyam var yerinizde olsam kimliğimi atıp kendimi riske atmam. Genede siz bilirsiniz, iyi forumlar.
papara indirip kurmaya çalıştım bu tc ye ait hesap var dedi mail de tabinerden anlıyoruz açıldığını
Teşekkürler de ben yeterli olacagını zannetmiyorumE devlette ortak diye bir yer var oraya girdin mi onu isaretledin mi senin kimliğin senin TC ile kimse bişey yapamaz senin haberin onayın olmadan
3-24 saatKimlik ön ve arka yüzü gönderdim sonuçlanmadı canlı ilgilenmiyor 10 dkka oldu sonuclar ne zaman geliyor