- 176
- 138
- 43
Valla farketmez isteseler bizzat teşrif de edebiliriz =))Siz gerçekten böyle kiytiriktan bir bonus için kimliğinizi mi gonderiyorsunuz? Vay sizin halinize o zaman kardeşim.
Valla farketmez isteseler bizzat teşrif de edebiliriz =))Siz gerçekten böyle kiytiriktan bir bonus için kimliğinizi mi gonderiyorsunuz? Vay sizin halinize o zaman kardeşim.
Yandım babam 🤩Sonra yandım anam türküsü
3 saat olcak hala onaylanmadı hesapArkadaşlar 500tl deneme bonusu
60x Çevrim şartı
5k maximum çekim
Eğt amusnet yasak
Kayıt olduktan sonra bonus için kyc doğrulama belge istiyor bilginiz olsun.
Doğrulama yaptıktan sonra promocode kısmına DENEME yazıp alabiliyorsunuz
Site hakkında bilgim yok. İsteyen deneyebilir
Lütfen gereksiz yorum yapmayın
eclipsebet182.com
500×60=30.000 ₺ çevrim şartı varCem yılmazın bir sözü aklıma geldi yahşi batıdan
Çekim noldu geldi mi , birde ne kadar çevrim yaptığına bakabiliyor musun5000 TL talebi verdim gelirse haber edecem arkadaslar
Senin gibi dimiBunu alanın kendisine saygısı yoktur
Aynen500×60=30.000 ₺ çevrim şartı var
Canlı danTekrikler hocam nasıl oldu bu iş![]()
Niye yalan olsun spin sakladığım halde bana 18k ödediler yıl başındayalan inanma sakın
Papara müşteri hizmetlerini arayıp kapattır ya da şifre yenilemeye çalış olmazsa müşteri hizmetlerini ara bencepapara hesabı açayım dedim hayatımda ilk defa bu tc ye ait hesap mevcut diyo![]()
Benimde mahkemem oldu ama iş başvurusu sayfası diye girdim çağrı merkezi çalışanı arıyoruz dediler attım de çık mesnetsiz bulup kapatıyorlar..Kardeşim 60 kati çevrim var üstelik kimlik fotoğrafını atıyorsunuz. Hayatınızda hiç mahkemelik olmamışsınız ondan birşey olmaz diyorsunuz bu kansızlar Allah bilir kimliğinizle ne yapacak. Benim 5-6 tane dosyam var yerinizde olsam kimliğimi atıp kendimi riske atmam. Genede siz bilirsiniz, iyi forumlar.
Tebrikler5 bin TL ödeme geldi deneme bonusu dediğin böyle olur
Benim hesap doğrulaması 3 saattir gerçekleşmedi , ne kadar zamanda hesabını doğruladılar ?Helal olsun siteye saglammis
Dostum taciz et surekliBenim hesap doğrulaması 3 saattir gerçekleşmedi , ne kadar zamanda hesabını doğruladılar ?
Bir türlü alamadık bonusu