- 703
- 93
- 28
şartları uygun olanı paylaşsak ıyı olur bence bu ne abı ya
Aga çeken yok daha riske değmezEclipsebet dün 50 freespin ekledi diamond flash da, 163 tl verdi bonanzada devam ettim 725 tl oldu. Bonuslarda kazancın yarısı kadar yatırım yap 3x çevir çek diyor. Desteğe bağlanamadım. Ben şimdi 163 tl yarısı mı, yoksa 725 tl bonusun yarısını mı yatıracağım bilen var mı? Ayrıca ödeme yapar mı bu site.
Kırıkmısın senBen bonus almadım 150₺ attım sonra bakiye 3000₺ çıktı 🙂
2.5k çekim yaptım güvenilirEclipsebet dün 50 freespin ekledi diamond flash da, 163 tl verdi bonanzada devam ettim 725 tl oldu. Bonuslarda kazancın yarısı kadar yatırım yap 3x çevir çek diyor. Desteğe bağlanamadım. Ben şimdi 163 tl yarısı mı, yoksa 725 tl bonusun yarısını mı yatıracağım bilen var mı? Ayrıca ödeme yapar mı bu site.
1632.5k çekim yaptım güvenilir
desteğe bağlanıp iletmen durumunda 5-10 dk sürüyorKimlik onayı ne kadar sürüyor
2 saat önce 600 tl talep verdim, uzun sürüyor sanırım2.5k çekim yaptım güvenilir
Kullandık bileSlotları Çok Güzel Akioo Daha çekim yapmadım yaparsam söylerim 👍 😊
aynen benim çekimim yaklaşık 15 saat sürmüştü2 saat önce 600 tl talep verdim, uzun sürüyor sanırım
tebrikler2 saat önce 600 tl talep verdim, uzun sürüyor sanırım
Teşekkürler dost sorunsuz ödedilertebrikler
rica ederimTeşekkürler dost sorunsuz ödediler
okumamışsın arkadaş 2.5k çakim yaptımBu siteden para çeken varmı hiç ben 50 freesipink bonusu vermişler 1000 TL yaptım sabah tan beridir çekim işlemimin sonuçlanmasıni bekliyorum ortada bir şey yok