- 4,297
- 2,536
- 113
😆😆Kasan mi var fakir haber verse ne puahahha
😆😆Kasan mi var fakir haber verse ne puahahha
Fakir adama kimse haber vermez zengin olda gelOlsun bi haber verir insan kanka hshssbsb
Dogru hak verdim puahaOlsun bi haber verir insan kanka hshssbsb
Gönlü zengindirFakir adama kimse haber vermez zengin olda gel
Dusene bi tekme de siz vurun be. Neyse @tightagressive dostumuz dm atar sag olsumFakir adama kimse haber vermez zengin olda gel
Bu devir gönül devri değil para devriGönlü zengindir
8 saat poker takip ettim bugün gözlerim kanadı elde var sıfırYalnız maçlar ve bastığı miktar çok iyi gelmiş. Büyük cesaret. Usta surda az kişiyiz yaparsın bir iyilik bence
Hadi da nba yapacaz süprüźzDusene bi tekme de siz vurun be. Neyse @tightagressive dostumuz dm atar sag olsum
Evet ama iyi insan olmakta önemli. İnce detaylara takılma 😃Bu devir gönül devri değil para devri
Yanmadı dm kanka napalim la ndhshsHadi da nba yapacaz süprüźz
Zerre anlamıyorum pokerden taş kağıt oyunlarından8 saat poker takip ettim bugün gözlerim kanadı elde var sıfır
Kim takar iyi adamı bu devir nankör devirdirEvet ama iyi insan olmakta önemli. İnce detaylara takılma 😃
Bende izleyiciydim zaten oynasam icim yanmazdiZerre anlamıyorum pokerden taş kağıt oyunlarından
Sectiyse dagilalim yavastanYanmadı dm kanka napalim la ndhshs
Du bi bakalik bi umt shshshdSectiyse dagilalim yavastan
Kaaan kuralEn çok turnuva kazancı olan Türk poker oyuncusu kimdir ilk cevabı yazan ödülü alacak bol şans