- 629
- 263
- 63
@Başkan a özelden yazBende 780 elmas var nasıl bonus alicaz kanka bununla
@Başkan a özelden yazBende 780 elmas var nasıl bonus alicaz kanka bununla
Kanka 780 elmasa 250 TL mi vericek şimdi başkana dm attım da250 tl
Evet, dönüş yapar sana oKanka 780 elmasa 250 TL mi vericek şimdi başkana dm attım da
Sanırım siteye ekliyorlar parayıKanka 780 elmasa 250 TL mi vericek şimdi başkana dm attım da
Tm teşekkür ederim dostEvet, dönüş yapar sana o
Bişey değil dostTm teşekkür ederim dost
Kripto adrese gönderiyorlarSanırım siteye ekliyorlar parayı
Kanka elmas bozdurdum başka Trx hesabına gel adresi at diyo vbet yükletcem ne adresi bu bi ekran görüntüsü bişey atarmısın özeldenBaşkana yaz halleder benimkinide halletti
İyiymiş o zaöanKripto adrese gönderiyorlar
Vbete para yatırım bölümüne gir. Tron yatırım İ seç orda çıkan adresi kopyalaKanka elmas bozdurdum başka Trx hesabına gel adresi at diyo vbet yükletcem ne adresi bu bi ekran görüntüsü bişey atarmısın özelden
yes1000 mii
Kanka bi özele bakarmısınVbete para yatırım bölümüne gir. Tron yatırım İ seç orda çıkan adresi kopyala
Özelden yazacak bir durum yok dost.Kanka bi özele bakarmısın
Dediğin yere geldim yatırım miktarı soruyo adres yokkiÖzelden yazacak bir durum yok dost.
Vbete atacaksan ordaki tron yatırım İ seçeceksin karşına çıkan adresi başkan a vereceksin oraya gönderecek olay bu kadar basit
Tamam 10 tron yaz sorun yok onda. Veya tl soruyorsa 150tl de. Yüksek bakiye yi de eklerler. Yüksek yazıpnaz yayırmadığın sürece sorun değil oDediğin yere geldim yatırım miktarı soruyo adres yokki
Dostum 10 tron yok en az 20 varTamam 10 tron yaz sorun yok onda. Veya tl soruyorsa 150tl de. Yüksek bakiye yi de eklerler. Yüksek yazıpnaz yayırmadığın sürece sorun değil o
20 tron yapsak sıkıntı olmaz dimi dostTamam 10 tron yaz sorun yok onda. Veya tl soruyorsa 150tl de. Yüksek bakiye yi de eklerler. Yüksek yazıpnaz yayırmadığın sürece sorun değil o
Tamamdır sorun yok en düşük neyse onu yaz yatırdığın kadar geçer. Çok yazıp eksik yatırıraan geçmez ama bunu bilin yeterDostum 10 tron yok en az 20 var