Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Elmas Sistemindeki 1000 Mesaj Hk.

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,270
1,224
113
Selamlar, bugün forumun gerçekten tadı olmadığını düşünüyorum. Elmas sistemi çok iyi, çok teşekkür ederiz. 1000 mesaj kuralı da gayet makul fakat spam işine bir çözüm bulunması gerekiyor.

Alakasız konularda sohbet edenler, tek tek boş boş şeyler yazanlar. Var da var…

Bir başlangıç olarak en azından “bir üye kendi mesajının üzerine bir mesaj daha atamaz. Araya başka birinin yazması gereklidir.” Şeklinde bir kural koyulmasını talep ediyorum.

iyi forumlar

IMG_9362.png

deliqanlyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
485
159
43
Aynen bir de düzensiz alakasız konulara alakasız mesajlar yazılıyor. Adamlar her konunun içine çekim paylaşım yapıyorlar

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,134
508
113
.Forum olgusunun amacı fikir düşünce paylaşımı değil mi. Sohbet ve goygoy da fikir ve düşünceye dahildir. Sonuçta insana mahsus :)

lampart_21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,129
306
83
Selamlar, bugün forumun gerçekten tadı olmadığını düşünüyorum. Elmas sistemi çok iyi, çok teşekkür ederiz. 1000 mesaj kuralı da gayet makul fakat spam işine bir çözüm bulunması gerekiyor.

Bir başlangıç olarak en azından “bir üye kendi mesajının üzerine bir mesaj daha atamaz. Araya başka birinin yazması gereklidir.” Şeklinde bir kural koyulmasını talep ediyorum.

iyi forumlar

Ekli dosyayı görüntüle 759711
Bu seni hiç alakadar etmez yöneticiler bişey demiyor sen müdahale ediyorsun bide beni Erkan almışsın 🤣

lampart_21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,129
306
83

iyi forumlar

Ayıp o kadar insan var benim mesajları ekran almışsın

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,803
3,502
113
Dost ben de aynı konuyu tekrar tekrar açan üyelere bir yaptırım olması gerektiğini düşünüyorum yani konu açmadan önce araştırma neden yapmıyorsunuz? Bakıyorum aynı bonusu adam dün açmış elemanın teki görmemiş ertesi gün yeni konusu açılıyor, bir de bazı sponsor siteler promosyonlarının konularına günde 10-15 kere aktif yazıyorlar bunun da bir sınırlaması olması gerekiyor ayriyeten çark sistemini kullanan bile kalmadı şu an bir işlevi yok, ödüllerin miktarının yükseltilmesi gerekiyor, eskiden 10-15 liraydı zaten 6 ayda bir 10 lira veriyordu onu da elmasa çevirdiler bari 100-250 elmas falan verse neyse diyeceğim umarım dikkate alınır. @Başkan @Shellac

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,531
2,957
113

iyi forumlar

Yeni mi anladın :D

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,270
1,224
113
Dost ben de aynı konuyu tekrar tekrar açan üyelere bir yaptırım olması gerektiğini düşünüyorum yani konu açmadan önce araştırma neden yapmıyorsunuz? Bakıyorum aynı bonusu adam dün açmış elemanın teki görmemiş ertesi gün yeni konusu açılıyor, bir de bazı sponsor siteler promosyonlarının konularına günde 10-15 kere aktif yazıyorlar bunun da bir sınırlaması olması gerekiyor ayriyeten çark sistemini kullanan bile kalmadı şu an bir işlevi yok, ödüllerin miktarının yükseltilmesi gerekiyor, eskiden 10-15 liraydı zaten 6 ayda bir 10 lira veriyordu onu da elmasa çevirdiler bari 100-250 elmas falan verse neyse diyeceğim umarım dikkate alınır. @Başkan @Shellac
Destekliyorum. Genelde aynı konu veya bonuslarda mesaj birleştirme yapılıyor. Az kişi olduklarından denetim de sık olmuyordur, gözden kaçıyordur diye düşünüyorum.

diğer konularda ben de aynı fikirdeyim