- 16,670
- 14,500
- 113
Nerde yedin elmaslari soylee soyleee
Bence @Shellac bunu görmedi yoksa mudahele ederdi.dur bakalım yönetici ne diyecek simdiBu seni hiç alakadar etmez yöneticiler bişey demiyor sen müdahale ediyorsun bide beni Erkan almışsın 🤣
Fark etmez dostum 😎Bence @Shellac bunu görmedi yoksa mudahele ederdi.dur bakalım yönetici ne diyecek simdi
Ben de talep et dedim ama sonrasını bilmiyorumHacı ben bilmeden bozfur dedim gitti elmaslar ne yapmam gerek @Başkan
Başkana dm atBen de talep et dedim ama sonrasını bilmiyorum
Ne talep ettim hiç bir fikrim yok
Umarım soyulmuş sosis gelmez
Başkan a yaz tron adresine ödülünü gönderecekBen de talep et dedim ama sonrasını bilmiyorum
Ne talep ettim hiç bir fikrim yok
Umarım soyulmuş sosis gelmez
2023 üye oldun 6 mesajmi attin.yapican.sey belli yavaştan uzaklaş formdanBende 660 elmas var ne işe yarıyor ki 2023 de üye oldum takip ediyorum sürekli okuyorum ama genelde yazmıyorum)
İşte 1000 mesaj yazman lazım ödülden faydalananman içinBende 660 elmas var ne işe yarıyor ki 2023 de üye oldum takip ediyorum sürekli okuyorum ama genelde yazmıyorum)
Hocam o bile bir şeydir inan. En azından alakalı yere alakalı bir şey yazıyorsun. Bu arkadaşların durum çok daha farklıBoş mesaj kasmadık diye bugün etkinlikten yararlanamadık. Zamanında basket rolüne herkes gibi saniyede skor yazsaydık şimdi sorun yoktu🤣
E benim 750 tane vardı da kullandım şimdi 1000 mesaj olursam başkana mı yazaymİşte 1000 mesaj yazman lazım ödülden faydalananman için
Aynen hocam. Pişman değilim zaten. İade de olacakmış zaten elmaslar. 1000üstü mesajda öyle çok değil 2-3 muhabbet ederken kısa sürede tamamlanır. Acelesi de yokHocam o bile bir şeydir inan. En azından alakalı yere alakalı bir şey yazıyorsun. Bu arkadaşların durum çok daha farklı
Evet Min 1000 mesajın olması lâzım ödülden faydalanman içinE benim 750 tane vardı da kullandım şimdi 1000 mesaj olursam başkana mı yazaym
EywllahEvet Min 1000 mesajın olması lâzım ödülden faydalanman için
Reis bilgiEvet Min 1000 mesajın olması lâzım ödülden faydalanman için
Verdiğin içibEvet Min 1000 mesajın olması lâzım ödülden faydalanman için