- 786
- 346
- 63
Ya ihtiyar tamam sinirlenme ben anlamadımSence mevzu o mu? He sen o o olduğunu dusunuyorsan sana anlatilcak bişey kalmamış zaten.iyi geceler kardes
Ya ihtiyar tamam sinirlenme ben anlamadımSence mevzu o mu? He sen o o olduğunu dusunuyorsan sana anlatilcak bişey kalmamış zaten.iyi geceler kardes
Dkfkkfkfkfk kelime oyunumuNeyse ifsalamicam
Deme dost böyle deme sanada direk bisey bulurlarYazsınlar, mesaj atsınlar. Etkileşimde zarar gelmez. Elması olan herkesin keşke bin mesaji olsa. Rahatsız olmak yerine seviniriz bilakis. Sonuçta kimse kimsenin elmasini yemiyor. Mesaj sayısına değil de her gün online oluşa göre elmas kazaniyorsunuz. Kafaya takmayın küçük şeyleri .
Ayıp sana la daha 16 senem var yaşlı olmak için 😁Ya ihtiyar tamam sinirlenme ben anlamadım
Rahatla be reisim takılıyorum dalga dümen bizimki bir ihtiyar gelir 1000 gence sırasını verir salla gitsinAyıp sana la daha 16 senem var yaşlı olmak için 😁
Hocam sabah para çözerim belki diye kod konusuna bakayım dedim. İki arkadaş 4 sayfa sohbet etmişti mesaj kasmak için. Başka bir konuyu okuyayım dedim daha saçma şeyler çıktı karşıma. Soğudum kapadım siteyi.Yazsınlar, mesaj atsınlar. Etkileşimde zarar gelmez. Elması olan herkesin keşke bin mesaji olsa. Rahatsız olmak yerine seviniriz bilakis. Sonuçta kimse kimsenin elmasini yemiyor. Mesaj sayısına değil de her gün online oluşa göre elmas kazaniyorsunuz. Kafaya takmayın küçük şeyleri .
1000 miİşte 1000 mesaj yazman lazım ödülden faydalananman için
Nasıl bu yaNerde yedin elmaslari soylee soyleee
Senin 801 kalmışNasıl bu ya
Nedir anlamadimki ben 600 kusur elmas var onedirSenin 801 kalmış
Evet1000 mi
750 olunca bozuyonda 1000 mesajın olması lazım totalNedir anlamadimki ben 600 kusur elmas var onedir
750 nasıl oluyor günlük girişle dimi750 olunca bozuyonda 1000 mesajın olması lazım total
Evet birikiyor750 nasıl oluyor günlük girişle dimi
İyi biriksin bariEvet birikiyor
KrL yasin gerçekten 69 muİyi biriksin bari
yok değil dayım ctiKrL yasin gerçekten 69 mu
Değil ya dayımın hesabı o açmıştı rica ettim bı ara nolduki niye sordunKrL yasin gerçekten 69 mu