Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Elmas Sistemindeki 1000 Mesaj Hk.

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
962
523
93
biraz saçma olacak ama elmas kazancını bana birisi anlatabilir mi cidden üyeliğim kabul edildiğinden beridir tüm konularda bir elmas yazısı görüyorum. bilmediğimden soruyorum elmas muhabeti nedir acaba
Kardeşim forumun üyelerin aktifligini artırmak amacıyla yaptığı bir ödül sistemi. Hesabına hergun girerek elmas ödül kazanabilirsin ve bunları belli miktarlara ulaştiginda ödüllerle takas edebiliyorsun

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
962
523
93
biraz saçma olacak ama elmas kazancını bana birisi anlatabilir mi cidden üyeliğim kabul edildiğinden beridir tüm konularda bir elmas yazısı görüyorum. bilmediğimden soruyorum elmas muhabeti nedir acaba
Aramıza hoşgeldin bu arada. Senin kayıt tarihin ilk ödüllere hak kazananların dönemine denk geldiği için bu kadar elmas muhabbetine denk gelmişsin 😂

morgana

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
83
44
18
Aramıza hoşgeldin bu arada. Senin kayıt tarihin ilk ödüllere hak kazananların dönemine denk geldiği için bu kadar elmas muhabbetine denk gelmişsin 😂
cidden her yerde elmas elmas görünce kendi cahilliğimden utandım :) şimdi anladım ama en ufacık mesaja bile bir elmas geliyor anladıgım kadarıyla yani ben B yazsam bile bir ödül kazanıyorum galiba

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
962
523
93
cidden her yerde elmas elmas görünce kendi cahilliğimden utandım :) şimdi anladım ama en ufacık mesaja bile bir elmas geliyor anladıgım kadarıyla yani ben B yazsam bile bir ödül kazanıyorum galiba
Kardeşim o ödül kazandınız yazıları elmasla alakalı değil onlar sen yeni üye olduğun için atladigin seviyelerle alakalı. Elmas bildiğim kadarıyla sadece günlük giriş yaparak kazanılıyor

gokhan85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
548
207
43
Hadi 1000 elması geçtim.ikinci elmas için 5000 mesajı kim nasıl dolduracak