Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Emekli Maaşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,079
1,566
113
Beyler yarın babannemin emekli maaşı yatıyor her zaman maaşı ben çekerim ona veririm yarın diyorum maaşını 2 oran kupona mı atsam yoksa slot da veya ruletde mi denesem en kolay nasıl 2x yaparım o farketmeden maaşı katlayıp normal yine ona vericem
sakın böyle bir hata yapma

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,454
3,242
113
kafan rahat ne kendını ne de kadını derde sokma kaybetsen nasıl yuzune bakacan ya toparlayamazsan onun sana olan guvenını bıle kırmaya deymez çok pişman olursun
Kafasına sıkar adam kafasına sıkar
Ben o raddeye geldim 1 yıl önce
Odesede ailede ona karşı hep bi güvensizlik olur

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,929
2,101
113
Beyler yarın babannemin emekli maaşı yatıyor her zaman maaşı ben çekerim ona veririm yarın diyorum maaşını 2 oran kupona mı atsam yoksa slot da veya ruletde mi denesem en kolay nasıl 2x yaparım o farketmeden maaşı katlayıp normal yine ona vericem
Saçmalama kardeşim yaaa gece gece

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,218
2,187
113
Türkiye 2.5 al 1000 tlde fazla ver nenene zam yatmış de 🤣🤣

ka1gan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,363
1,185
113
Bu tarz konular çoğu kişinin olduğu gibi benim de canımı inanılmaz sıkmaya başladı. Sevgili adminler bunun bir çözümü yok mu? İnsanlar canı sıkıldıkça konu açıp insanların zaten bozuk olan psikolojisini öyle ya da böyle etkiliyor. Buna artık bir dur denmeli.

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,958
725
113
Ondan sonrada bayram ikramiyesi yatacak onuda bas ben olsam varya babaannenin yerinde selam vermem harbiden forum çok değişti ağa bune böle her gelen bir saçma sapan şeyler açıyor😡

Wajjj

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,852
1,655
113
FDDFC1E9-C378-4837-9667-03433DC3DF6C.jpeg

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,193
514
113
Bence babaannnenle gatese girin carpan atmasa kendisi bastonu kafana vursun o zaman maxwin alirsn 😁😁

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,454
3,242
113
Kanka bak git babaannene ver parayı
Ihtiyacim var de su kadar su kadar iste
Bu emekli maaşı çok farklı bi olay
Yapma bak kimsenin derdi beni baglamaz
Yaptığı beni baglamaz ama sakin bole birseye girişme başkasının parasını elleme
Tecrübe konuşuyor hadi yaptın diyelim 2 x yaptın bir sonraki ay gene yapacaksın hadi onuda 2 x yaptın e bir sonraki ay patlıcaksın
Ne açıklama yapacaksın????

Konuyu kapattir

tonjukuk11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
159
38
28
Bak şimdi komsuyla denk geldik , zamanında z şahsın heryerini opuyordu laf dedirtmiuordu, şimdi 1 saatlik yolda 4 saattir yoldayız kudur ediyor , dur dedim daha bu iyi gunlerin

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,816
2,626
113
Şaka değilse çok kötü bı durum yazık...

katestroy

Shaco Main
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
177
195
43
@Shellac babannem konuyu görmüş oğlum mal mısın dedi ben sana altılı ganyan veriyim onu oyna dedi kumardan uzak dur dedi konuyu kapatabiliriz

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,826
1,758
113
Hadi kadının emeğini geçtin diyelim sen o maaşı çekip götürdüğünde kesinlikle o kadın 3.5 görüyordur seni k kapiyida kapatirsin kendine haberin olsun bulaşma böyle şeylere 5 kişinin maaşı çekiyorum bende akeabalarin yaşlılar 500 er kendileri verirse veriyor vermezse duasiji alıp geciyoz çok şükür hiç aklıma gelmedi 2 gün yanımda yatıyor bide paralar ben ilcedeyim onlar köyde 2 gün sonra teslim ediyorum hep yapma pişman olursun kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...