- 93
- 35
- 18
Slot oynamiyorsan zlot. Oynuyorsan holigan
AhahhahahahahahahahhahaBetgit bunların hepsini duvardan duvara vurup şak şak öper.
Betgitten başka baba da yok kral da yok.
500 bin uzeri çekim yaptın mı dostBetgit bunların hepsini duvardan duvara vurup şak şak öper.
Kanka zaten holigan jojo dinamo pastayi yeterince böldü oyları dağıldıSu listede matbette olabilirdi taş gibi site
Holigan ve jojo zaten listeyi süpürmüs realis olan insanlara bayılıyorumKanka zaten holigan jojo dinamo pastayi yeterince böldü oyları dağıldı
Nie öyle dedin kral odamı ödeme yapmiyorVbet diyenlerin parasını yememiş site henüz yakındır
Hesabımda ki parayı girip oynamışlardıNie öyle dedin kral odamı ödeme yapmiyor
Hacı hangi bölümünde çalışıyorsun betgitin risk birimi mi yoksa finans birimi miBetgit bunların hepsini duvardan duvara vurup şak şak öper.
turkiyedemi populer yazin rusyada binlerce burosu var. bide her macta reklam sen bu isleri basit saniyosunmelbet öyle zannettigin gibi kucuk bir sirket degil 1x sadece turkiyede populer yurt dışında oynayanı yok gozunuzde buyutmeyin su siteyi
helal valla nasi beceriyon. uckagit yapmadan bu isten para kazanmak imkansizKumardan cektigim yatirdigimin kat be katidir, vbet harici nobonus olmadigim betco yok. Zlot 3 haneli parayi 5 dakikada gonderi holigan kriptoya milyonlar gonderdi.
Ulkede kumar yasadisi olmasina ragmen odeme konusunda cok saglam siteler var..
Holiye 20k atmistim 5 ozel oran tuttu sonra sweetten satin alma yaptim 3 kere ust uste oyle verdi ki milyon oldu ben de sasirdim sonra biraktim zaten tek mac bulup 30k falan atiyom haftada 2- 3 kere. Kod kovaliyom bi de bagimliligimi boyle gideriyom..helal valla nasi beceriyon. uckagit yapmadan bu isten para kazanmak imkansiz
ah zaten ilk uyeligim super bwin betson bunlardi. sene 2003 deBwin, bet365 bu ulkeye girsin isterdim
Benim de marathon universite labinda oynar netellerle euro cekerdikah zaten ilk uyeligim super bwin betson bunlardi. sene 2003 de