DogrudurBenim başım yanmadiktan son tüm jupiter yansa zhimde deil diyor vatandasin biri
banka gibi sitedir icin rahat olsunEkli dosyayı görüntüle 744053Sa arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz bu site nasıl bir site ilk defa üye oldum .
Yatırdıktan sonra gebelik testi gerekiyorEkli dosyayı görüntüle 744053Sa arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz bu site nasıl bir site ilk defa üye oldum .
Dolandiricinin tam kendisi. Piyasa yapiyor sakin para yatirma ( DOST UYARISI ) Bir dunya konu var sikayetEkli dosyayı görüntüle 744053Sa arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz bu site nasıl bir site ilk defa üye oldum .
Babaannem ilk çıktığında emekli maaşı ile 3 bjn kazandı halen çekim bekliyoruz (babaannem öldü)Ekli dosyayı görüntüle 744053Sa arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz bu site nasıl bir site ilk defa üye oldum .
Sen yatırım yapıp çekim yaptın mı varsa fotoğraf atabilir misinbanka gibi sitedir icin rahat olsun
Dostum inanma şunlara güya çok komik adamlar ya aklı sıra alay ediyorlar senle , dolandırıcı site para odemiyorlar bir kuruş yatırma sakın bakSen yatırım yapıp çekim yaptın mı varsa fotoğraf atabilir misin
Dolandırıcı site kardeşim dalga geçiyorlar seninle herkesin parasına çöküyor yatırmaSen yatırım yapıp çekim yaptın mı varsa fotoğraf atabilir misin
Kardeşim burda 1k yi ödeyen King, 100k yi ödeyen dolandırıcı diyorlar ne diyelimSen yatırım yapıp çekim yaptın mı varsa fotoğraf atabilir misin
2m yatır 4m çek yine öder zlot BANKADIRZlot falan diyenler olmuş mesela bi soru sorucam 200k yatırdın tek el BJ oynadın 400k yaptın çekim verdin bu site öder mi ?
O dediğini betgit yapar yaparsa.Bu dediğimi yapabilen site sorgusuz süalsiz ödeyen site sağlam sitedir.Bunu vbette holiganda jojoda yaşadım 30 dakkada aldım parayı.
Sanki diğer siteler yapamaz direk holigan jojo vbette ödüyor anında.O dediğini betgit yapar yaparsa.
Onlarda öder betgiti de ekle o listeye finansı çok sağlam betgitinSanki diğer siteler yapamaz direk holigan jojo vbette ödüyor anında.