Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Enes Batur : Gerçek Kahraman - Fragman

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,958
113
Herkesin görüşü kendine saygı duyarım fakat benim şahsi fikrim o yönde değil ayrıca zerre kadar takdir edilecek helal olsun denilecek bir iş yaptığını da düşünmüyorum binlerce çocuğa saçma sapan kötü örnekler vererek bir yere gelen basit ve gereksiz bir insan ona helal olsun diyene kadar ne gençler var eğitici videolar yapan gençler için binlerce dersine yardımcı olan insanı geliştirici kültürel faktörler sunan bunlar daha çok hakediyor helal olsuny bir çocuk var Adıyaman köyünden gelip İstanbul da tıp okuyan ve binlerce gence sınav için yardımcı olan ailesi olmayıp kız kardeşini babasının elinden zorla evlendirmeeye kalktığı için çekip alan hem tıp okuyr hem çalışıyor hemde kardeşine bakıp gençlere yardımcı oluyr ve 0 dan geliyor helal olsun diye buna denir enes batr benim gözümde zibidimim tekidir
olabılır senın gorusun adam basarılı mı basarılı kendınce ınternet alemınde tanınan bılınnen bır adam oldu tcvlerde turkıyede tanıamyan yok unlu oldu yani buda basarı sayılır basarısızlık degıl heralde

Sedatgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,209
1,152
113
olabılır senın gorusun adam basarılı mı basarılı kendınce ınternet alemınde tanınan bılınnen bır adam oldu tcvlerde turkıyede tanıamyan yok unlu oldu yani buda basarı sayılır basarısızlık degıl heralde
Varılan hedef değil hedefe nasıl vardığın önemlidir iyi bir kariyere sahip olmak da bir başarıdır fakat çalıp çırparak da bu kariyere sahip olanlar var o yüzden hedefe giden yolda yaptığın işler çok daha önemlidir yinede görüşüne saygı duyuyorum

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,958
113
Varılan hedef değil hedefe nasıl vardığın önemlidir iyi bir kariyere sahip olmak da bir başarıdır fakat çalıp çırparak da bu kariyere sahip olanlar var o yüzden hedefe giden yolda yaptığın işler çok daha önemlidir yinede görüşüne saygı duyuyorum
evet adamcalmamıs cırpmamıs vıdeo cekmıs oyun vıdeosu bılgısayar oyunu herkesın oynadıgı

bella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,978
660
113
başarı ama ne yapıyorda başarılı oluyor . tam bir osuruk

Musacan26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
823
154
43
Benim anlamadığım Altan Erkekli gibi yıllarını vermil sanatçı o kadar filmde dizide rol aldın hiç mi paran yok da böyle filmlerde yer alıyorsunuz... yine 1 milyonu geçer gişesi malesef