- 2,669
- 1,032
- 113
Hakan altun telefonun başında şarkısı açtım film gibi varsı sinan çetin onun gibi dm kutuau yancakmı diye sayfa yenılemekten telefonum şarjı bıttı 😁😁
Ulan tam benim maçlar var bı siliye 10 k bı ekvator 10 k bı Portekiz 10 k bide 31 çevre 10 k tamamdirBacanak geçende paraguay dedin içinde kaldı adamın etme gözünü seviyim : )))
Para lazimken el titriyor bacanak kolay basamionUlan tam benim maçlar var bı siliye 10 k bı ekvator 10 k bı Portekiz 10 k bide 31 çevre 10 k tamamdir
Eniştenin durumlar farklı alicim bizdede borç var ama eniste emanet kasayla oynuyor adam 60 k yapmışsın neden devam ediyon dese olmaz bişey diyemezsin oyuzden en güzeli cekilmekPara lazimken el titriyor bacanak kolay basamion
Öyle bacanakEniştenin durumlar farklı alicim bizdede borç var ama eniste emanet kasayla oynuyor adam 60 k yapmışsın neden devam ediyon dese olmaz bişey diyemezsin oyuzden en güzeli cekilmek
Dur kanka darlamayın dedi ayıp olır adama@Enişte sabah iştimaya kalkacam enişte mesaj kutusu kırmızı olmadı hala 😂
O farklı durum alicim şuan şu durumda kasayı veren adam haklıdır gelmese söylenecek bişey yok zatenÖyle bacanak
Ama şu 'da var emanet veren de kayıbı ve riski göze alcak sonuçta şu maç gelmeyedebilirdi mesela
Zaten bana yazmaz takılıyorum herkesin gecesi güzel olsunDur kanka darlamayın dedi ayıp olır adama
Normalde bende varım konuda anında kitlemesi lazım 😂Shellacında garezi var ben kazanınca ertesi gün kitliyor konuyu
Cayini koydu izliyor ne yapcak enisteShellacında garezi var ben kazanınca ertesi gün kitliyor konuyu
Helal tüpçüler graliShellacında garezi var ben kazanınca ertesi gün kitliyor konuyu
Tadını çıkarsın diyo enisteShellacında garezi var ben kazanınca ertesi gün kitliyor konuyu
İyi bayramlar İhtiyarShellacında garezi var ben kazanınca ertesi gün kitliyor konuyu