- 21,180
- 10,367
- 113
Sen çıktın mı pekiŞurada harcadigin enerjinin %10 nu kendine harcasan uzaya çıkmıştır elli defa
Sen çıktın mı pekiŞurada harcadigin enerjinin %10 nu kendine harcasan uzaya çıkmıştır elli defa
5 k paran varsa tabikide gelebilirsin foncuBen de gelebilir miyim
Enişte Suat kardeşimin ödülü bana atabilirsinSagol @Enişte ödülüm geldi pauhaha hissettim ha Ekli dosyayı görüntüle 756010
Ben cakildimSen çıktın mı peki
Kesene bereket olsun dostum hayırlı gecelerErken atsa küsürat sallardık bir şeyler evet beyler geçen 18k bana kaldı 8k dağıttım 10k yıda patates ettik bu sefer öyle dostluk yapmıcaz 25k bana kalıyor gereken adama ulaşılır rahatsız edeni direkt yönetime bildiririm biz böyle dostuz 😂 @Shellac kilitler misin dost
Beline kuvvet be enişteErken atsa küsürat sallardık bir şeyler evet beyler geçen 18k bana kaldı 8k dağıttım 10k yıda patates ettik bu sefer öyle dostluk yapmıcaz 25k bana kalıyor gereken adama ulaşılır rahatsız edeni direkt yönetime bildiririm biz böyle dostuz 😂 @Shellac kilitler misin dost
Devam degilmi su ekvator macina salla 20 k iy 1 goleErken atsa küsürat sallardık bir şeyler evet beyler geçen 18k bana kaldı 8k dağıttım 10k yıda patates ettik bu sefer öyle dostluk yapmıcaz 25k bana kalıyor gereken adama ulaşılır rahatsız edeni direkt yönetime bildiririm biz böyle dostuz 😂 @Shellac kilitler misin dost
Cok mantıklıErken atsa küsürat sallardık bir şeyler evet beyler geçen 18k bana kaldı 8k dağıttım 10k yıda patates ettik bu sefer öyle dostluk yapmıcaz 25k bana kalıyor gereken adama ulaşılır rahatsız edeni direkt yönetime bildiririm biz böyle dostuz 😂 @Shellac kilitler misin dost
Kesene bereket enişteErken atsa küsürat sallardık bir şeyler evet beyler geçen 18k bana kaldı 8k dağıttım 10k yıda patates ettik bu sefer öyle dostluk yapmıcaz 25k bana kalıyor gereken adama ulaşılır rahatsız edeni direkt yönetime bildiririm biz böyle dostuz 😂 @Shellac kilitler misin dost
İyi bayramlar baldızı güzelErken atsa küsürat sallardık bir şeyler evet beyler geçen 18k bana kaldı 8k dağıttım 10k yıda patates ettik bu sefer öyle dostluk yapmıcaz 25k bana kalıyor gereken adama ulaşılır rahatsız edeni direkt yönetime bildiririm biz böyle dostuz 😂 @Shellac kilitler misin dost
Eyvallah rast gele enişte😁Erken atsa küsürat sallardık bir şeyler evet beyler geçen 18k bana kaldı 8k dağıttım 10k yıda patates ettik bu sefer öyle dostluk yapmıcaz 25k bana kalıyor gereken adama ulaşılır rahatsız edeni direkt yönetime bildiririm biz böyle dostuz 😂 @Shellac kilitler misin dost
Bacanak geçende paraguay dedin içinde kaldı adamın etme gözünü seviyim : )))Devam degilmi su ekvator macina salla 20 k iy 1 gole