Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Extrabet 250 FreeSpin veya 250₺ Freebet Deneme Bonusu

3459usta

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
64
15
8
Merhaba arkadaşlar mail kutusunda spamlar maillerini silerken böyle bir mail gördüm siteye üye oldum 250FS aldım kasayı 2k yaptım 1k çekim verdim yaklaşık olarak 10 dakika da ödediler denemek isteyen olursa değerlendirsin.

ACABA SAHTEKARLIKTAN VAZGECTİLERMİ.REKLAMA BAŞLAMIŞLAR YİNE.

3459usta

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
64
15
8
Merhaba arkadaşlar mail kutusunda spamlar maillerini silerken böyle bir mail gördüm siteye üye oldum 250FS aldım kasayı 2k yaptım 1k çekim verdim yaklaşık olarak 10 dakika da ödediler denemek isteyen olursa değerlendirsin.

İNANİLMZ 2SENE ÖNCE BİZDEN CALDİKLARİNİ VERMİSLERDİR.SİTE ADAMİ DEGİLSEN

Aleesezginn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
286
116
43
valla benim arkadaş var bu siteden 300-400 k çektiğini gördüm

Lastsoldier58

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
96
16
8
arkadaşlar bakın sitelerin sahteleri var sakın girmeyin yanlışlıkla ben bikeresinde sahte extrabete girdim ve yatırım yaptım malesef parama coktuler
Ben de extrabetin sahte sitesine denk gelmiştim baya var evet. Hesabımdan 1k yatırım yapcaktım 20k çekmişlerdi payfix hesabımdaki tüm parayı. Dikkat edin çoğalmış sahte siteler

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
150
58
28
Deneme bonusunuzun hesabınıza 24 saat azami süre içerisinde eklenmesi gerekmektedir.

hamzaynk

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22
3
3

1000tl çekildi, geldi tşkrlr.

Serco81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
547
229
43
Ödeme. Gerçekleş ti. Diyor ama heaapta yok

sgwbowuv

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
92
35
18
ACABA SAHTEKARLIKTAN VAZGECTİLERMİ.REKLAMA BAŞLAMIŞLAR YİNE.
Birader zırvalayip durma üye değlsen üye ol al bonusu kullan kazanirsan çek insanlik ediyoruz beraber üç beş bişey kazanalim diye payaşıyoruz geliyosun ml ml konusuyon mk

lamelo0

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1
0
1
Dolandırıcı site yatırım yapıp emeğinizi kaptırmayın. Deneme bonusunda 1k yapıp cekim verdim 2 kere red aldım, hesap aktivasyonu yapın dediler belgeleri yükledim hesabı kapattılar :D