Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol FB - GS Baronlar Yine Devredeydi!

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,333
3,176
113
Evet Göz Göre Yapılan Hataları Gördük İlk Yarı Sarı Kart Çıkmamasına Rağmen 2. Yarı Çıkan Kartlar Gerçekten Çok Şaibeliydi. Zaten Lig Olsun Kupa Olsun Kart Şikesi Son Maçlarda Artık Göz Göre Göre Yapılmaya Başlandı.

Özellikle 45+2'De Net Ofsayt Olan Gölün 2-3 Dakika İzlenip Gol Verilmesi Ayrı Bir Şey...

Skriniarın Pozisyonu Özellikle Varda İncelenmeliydi Ondada Bişey Göremedik...
Bu maçta net şike vardı

Üst üste gelen kornerler
Kırmızı kartlar sarı kartlar
Penaltılar varlar
Fenerbahcenin ofsayt olan golü
Sahaya 2 kere saglik gorevlilerinin bos yere gelmesi

Ve morinhonun okan buruka suikastı😂😂😂😂

Allahtan yuklu bisi basmadim bu maca

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
504
194
43
Yabancı hakem yönetince Mac sonuna eklenen sure 3-4 dakıka
Türk hakem yönetince Mac sonuna eklenen sure 11-12 dk
Bu bile bazı şeyleri cok güzel acıkıyor. Bu ülkede futbolun gelişmesi ve izlenebilir olması icin ilk önce hakemlerden baslanılması gerekiyor. Gs bence hakketti bizden cok daha iyi oynadı ama boyle macın a. q ben
Kardeş maç kaç dk durdu bilerek mi yapıyorsun dua et başkana saygılıyım ağzımı bozmak istemiyorum

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
504
194
43
Bu maçta net şike vardı

Üst üste gelen kornerler
Kırmızı kartlar sarı kartlar
Penaltılar varlar
Fenerbahcenin ofsayt olan golü
Sahaya 2 kere saglik gorevlilerinin bos yere gelmesi

Ve morinhonun okan buruka suikastı😂😂😂😂

Allahtan yuklu bisi basmadim bu maca
Sen kimsin adamsın sen böyle açıklamalar yapın adam gibi teşekkür ederim dost

Torredoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
262
132
43
Evet Göz Göre Yapılan Hataları Gördük İlk Yarı Sarı Kart Çıkmamasına Rağmen 2. Yarı Çıkan Kartlar Gerçekten Çok Şaibeliydi. Zaten Lig Olsun Kupa Olsun Kart Şikesi Son Maçlarda Artık Göz Göre Göre Yapılmaya Başlandı.

Özellikle 45+2'De Net Ofsayt Olan Gölün 2-3 Dakika İzlenip Gol Verilmesi Ayrı Bir Şey...

Kanka ben galatasaraylıyım ama bunun baronlar ile alaksı yok , hakemlerin hepsi beceriksiz , yönetimler yüzünden kardeşi kardeşe kırdırıyolar ne gereği var milli takımda beraber can ciğerler zaten. Yönetimler ortamı geriyor geriyor ayrım yapmıyorum bu arada 2 yönetimde kardeşi kardeşe kırdırıyolar ne gerek var şu görüntülere ?

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,333
3,176
113
Sen kimsin adamsın sen böyle açıklamalar yapın adam gibi teşekkür ederim dost
Fenerliyim dost, fenerin attigi golun gol olmasina sasirdim, ofsaytti aw
Kg basmistim o tuttu 😃
Cokda umursamadim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
99,193
53,946
113

Ben fenerliyim bahsettigin pozisyon P6 falan deil.kartlardada şaibe falan yok hepsi haklı kart hatta o kadar javgaya kargaşaya az bile kart cikti

naklov99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,137
404
83
Kardeş maç kaç dk durdu bilerek mi yapıyorsun dua et başkana saygılıyım ağzımı bozmak istemiyorum
Sen olayı anlamamışsın Kı kardesim. Futbolcular bu artıslıkleri yabancı hakeme karsı yapabıldıler mi. Turk hakemlerinin otaratisii kaybolmuş durumda. İkinci yarı sureklı yerde yatmalar kavgalar gürültüler. Neden arenadaki macta kavga gurultu yoktu. Ben bunu demeye calısıyorum. Boyle macın a. q derken zaten sureklı macın durmasını kastettım

Torredoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
262
132
43
Ben fenerliyim bahsettigin pozisyon P6 falan deil.kartlardada şaibe falan yok hepsi haklı kart hatta o kadar javgaya kargaşaya az bile kart cikti
Kanka işte bu kargaşa yüzünden sen fenerli ben gsli karşılıklı konuşmıyoruz herkesi düşman ediyolar birbirine ne geregi var abi şu görüntülere.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,191
6,699
113
derbi kazanamamış mourinho nun kafasına osimhen golleri çivi gibi çakmıştır. penbahçenin golü bariz ofsayttır tff bombalanmalıdır