- 153
- 39
- 28
Adam yarım metre topun önündeydi mk gol verdi
Hangi takımlısn kardeş malûm takımı tutuyorsan sana tek bir söz hakkı veriyorum bununda bir sebebi var açıkla nasıl yönettiHakem düzgün yöneti
Bu maçta net şike vardıEvet Göz Göre Yapılan Hataları Gördük İlk Yarı Sarı Kart Çıkmamasına Rağmen 2. Yarı Çıkan Kartlar Gerçekten Çok Şaibeliydi. Zaten Lig Olsun Kupa Olsun Kart Şikesi Son Maçlarda Artık Göz Göre Göre Yapılmaya Başlandı.
Özellikle 45+2'De Net Ofsayt Olan Gölün 2-3 Dakika İzlenip Gol Verilmesi Ayrı Bir Şey...
Skriniarın Pozisyonu Özellikle Varda İncelenmeliydi Ondada Bişey Göremedik...
Şanstan gol olmadı.bence 2. yarı gol olmaması aşırı saçma ilk yarıyı izledim dedım 3 gol daha kesın cıkar
Bas baya güzel yönetiHangi takımlısn kardeş malûm takımı tutuyorsan sana tek bir söz hakkı veriyorum bununda bir sebebi var açıkla nasıl yönetti
Kardeş maç kaç dk durdu bilerek mi yapıyorsun dua et başkana saygılıyım ağzımı bozmak istemiyorumYabancı hakem yönetince Mac sonuna eklenen sure 3-4 dakıka
Türk hakem yönetince Mac sonuna eklenen sure 11-12 dk
Bu bile bazı şeyleri cok güzel acıkıyor. Bu ülkede futbolun gelişmesi ve izlenebilir olması icin ilk önce hakemlerden baslanılması gerekiyor. Gs bence hakketti bizden cok daha iyi oynadı ama boyle macın a. q ben
aga ne bıleyım yanı ılk yarıya gore olmaması enteresanŞanstan gol olmadı.
yoktu kanka forum etkınlıgı buÖnceden böyle bir şey varmiydi
Aynen aynen 1000 mesaj at sen tamamla yalandan yazBas baya güzel yöneti
Sen kimsin adamsın sen böyle açıklamalar yapın adam gibi teşekkür ederim dostBu maçta net şike vardı
Üst üste gelen kornerler
Kırmızı kartlar sarı kartlar
Penaltılar varlar
Fenerbahcenin ofsayt olan golü
Sahaya 2 kere saglik gorevlilerinin bos yere gelmesi
Ve morinhonun okan buruka suikastı😂😂😂😂
Allahtan yuklu bisi basmadim bu maca
Ne zamana kadar knkyoktu kanka forum etkınlıgı bu
Direkten dönen oldu karşı karşıya kaçtı bir ton pozisyon oldu ama şans girmedi topaga ne bıleyım yanı ılk yarıya gore olmaması enteresan
Kanka ben galatasaraylıyım ama bunun baronlar ile alaksı yok , hakemlerin hepsi beceriksiz , yönetimler yüzünden kardeşi kardeşe kırdırıyolar ne gereği var milli takımda beraber can ciğerler zaten. Yönetimler ortamı geriyor geriyor ayrım yapmıyorum bu arada 2 yönetimde kardeşi kardeşe kırdırıyolar ne gerek var şu görüntülere ?Evet Göz Göre Yapılan Hataları Gördük İlk Yarı Sarı Kart Çıkmamasına Rağmen 2. Yarı Çıkan Kartlar Gerçekten Çok Şaibeliydi. Zaten Lig Olsun Kupa Olsun Kart Şikesi Son Maçlarda Artık Göz Göre Göre Yapılmaya Başlandı.
Özellikle 45+2'De Net Ofsayt Olan Gölün 2-3 Dakika İzlenip Gol Verilmesi Ayrı Bir Şey...
valla bende para olaydı ılk yarı bıtınce net kasa atmıstım 4.5 aDirekten dönen oldu karşı karşıya kaçtı bir ton pozisyon oldu ama şans girmedi top
Fenerliyim dost, fenerin attigi golun gol olmasina sasirdim, ofsaytti awSen kimsin adamsın sen böyle açıklamalar yapın adam gibi teşekkür ederim dost
Ben fenerliyim bahsettigin pozisyon P6 falan deil.kartlardada şaibe falan yok hepsi haklı kart hatta o kadar javgaya kargaşaya az bile kart ciktiEvet Göz Göre Yapılan Hataları Gördük İlk Yarı Sarı Kart Çıkmamasına Rağmen 2. Yarı Çıkan Kartlar Gerçekten Çok Şaibeliydi. Zaten Lig Olsun Kupa Olsun Kart Şikesi Son Maçlarda Artık Göz Göre Göre Yapılmaya Başlandı.
futbol kuralları hakkında bilgisi olanda konuşuyor hiç bilgisi olmayanda konuşuyor he de gec laf anlatamazsinBen fenerliyim bahsettigin pozisyon P6 falan deil.kartlardada şaibe falan yok hepsi haklı kart hatta o kadar javgaya kargaşaya az bile kart cikti
Sen olayı anlamamışsın Kı kardesim. Futbolcular bu artıslıkleri yabancı hakeme karsı yapabıldıler mi. Turk hakemlerinin otaratisii kaybolmuş durumda. İkinci yarı sureklı yerde yatmalar kavgalar gürültüler. Neden arenadaki macta kavga gurultu yoktu. Ben bunu demeye calısıyorum. Boyle macın a. q derken zaten sureklı macın durmasını kastettımKardeş maç kaç dk durdu bilerek mi yapıyorsun dua et başkana saygılıyım ağzımı bozmak istemiyorum
Kanka işte bu kargaşa yüzünden sen fenerli ben gsli karşılıklı konuşmıyoruz herkesi düşman ediyolar birbirine ne geregi var abi şu görüntülere.Ben fenerliyim bahsettigin pozisyon P6 falan deil.kartlardada şaibe falan yok hepsi haklı kart hatta o kadar javgaya kargaşaya az bile kart cikti