- 454
- 203
- 43
Nasıl keyif alıyormusun 😂😂Hadi bakalim bol sans yarin 21:00 de burdayım
Nasıl keyif alıyormusun 😂😂Hadi bakalim bol sans yarin 21:00 de burdayım
Güldürdün başkann Allahta seni güldürsünn 😂😂Trabzon kazanır diyenler baliye devam etsin 🤣🤣
Burda mısın ?Hadi bakalim bol sans yarin 21:00 de burdayım
Kardeşim saat 9 buçuk oldu yoksun 😂😂Trabzon kazanır diyenler baliye devam etsin 🤣🤣
Burdayım tebrik ederim dostumKardeşim saat 9 buçuk oldu yoksun 😂😂
Nasip diyelim forvetiniz efsane eksikler epey etkiledi bizi ama Trabzon'da oynadi yapacak bisey yok ben ne zaman büyük konussam hep böyle oluyor 🤣🤣Kardeşim saat 9 buçuk oldu yoksun 😂😂
😂😂😂Nasip diyelim forvetiniz efsane eksikler epey etkiledi bizi ama Trabzon'da oynadi yapacak bisey yok ben ne zaman büyük konussam hep böyle oluyor 🤣🤣
Adanademire 5 atarız de lütfen 😂Nasip diyelim forvetiniz efsane eksikler epey etkiledi bizi ama Trabzon'da oynadi yapacak bisey yok ben ne zaman büyük konussam hep böyle oluyor 🤣🤣
Sırf sen varsın diye fenerlilerle dalga geçmiyorum şuan seviyoruz seni foruma girme bugün izin ver kendineNasip diyelim forvetiniz efsane eksikler epey etkiledi bizi ama Trabzon'da oynadi yapacak bisey yok ben ne zaman büyük konussam hep böyle oluyor 🤣🤣
var odası da elinden geleni yaptı ama olmadı kardeşim sağlık olsun 😅Nasip diyelim forvetiniz efsane eksikler epey etkiledi bizi ama Trabzon'da oynadi yapacak bisey yok ben ne zaman büyük konussam hep böyle oluyor 🤣🤣