- 2,882
- 2,047
- 113
Fener yenerde alt üst karışmamBende oynucam bro
2.5 üst ve fener yener basacağım problem değil kalsın ama kavga çıkar
Fener yenerde alt üst karışmamBende oynucam bro
2.5 üst ve fener yener basacağım problem değil kalsın ama kavga çıkar
Eyvallah abiKufurlesen olursa sikayetleriz gereği yapılır dost konu gayet iyi bence kalmalı bugun bu maça bende oynamayı dusunuyordum fikir alisverisi oluyor banada 🫡
Aşırı fanatiksin dozu azalt fener ziker atar
[/QUOT aynsb
Trabzonspor'un fanatiğiyiz o ayrı Ama fenebahceden extra bir nefret etmiyorum ben şahsen. Her takımın kendi icinde holigan seviyesimde taraftarları var. ben şahsen FB BJK GS eşit mesafede sevmiyorum. Maça gelince iki takımın futboluna bakarsak 1 olur. Ama derbi maçları belli olmaz.Abi sende biliyorsun bende biliyorum iki takımda birbirinden çok pis nefret ediyor ama iyi olan kazansın ne diyelim
Aga doğrusunu unuttum bide yazabilsen 😁😁
Bilemem 😁😂Aga benle kafa yapıyor yaaa kasası 0 10k olsa yarısı benimdi zaten dimi @vieira4 😁😁
Sabah sabah yürü git olm rahatsız mısın nerden çıkardın aşırı fanatik olduğumu.Aşırı fanatiksin dozu azalt fener ziker atar
Aga derbi maçları belli olmaz örneğini 1 hafta önce gördük zaten de hem Ts deplasmanda hemde bjk dan kötü durumda başta dedim fener ama hakemle ama şunla bunla hertürlü bu maçı alırTrabzonspor'un fanatiğiyiz o ayrı Ama fenebahceden extra bir nefret etmiyorum ben şahsen. Her takımın kendi icinde holigan seviyesimde taraftarları var. ben şahsen FB BJK GS eşit mesafede sevmiyorum. Maça gelince iki takımın futboluna bakarsak 1 olur. Ama derbi maçları belli olmaz.
YorumlarındanSabah sabah yürü git olm rahatsız mısın nerden çıkardın aşırı fanatik olduğumu.
Tamam güldük eğlendik ibanım kayıtlı sende zaten öttür o zaman 🤣🤣🤣Bilemem 😁😂
Pardon kardeşim başkasıyla karıştırdım 🤣🤣 pp değişip gelmiş sandımSabah sabah yürü git olm rahatsız mısın nerden çıkardın aşırı fanatik olduğumu.
Dayı harbi 45 lik msn@vieira4 gülme şakanın hiç sırası değil öttür gelsin 🤣🤣
En büyük fener alayı gelse boşAga derbi maçları belli olmaz örneğini 1 hafta önce gördük zaten de hem Ts deplasmanda hemde bjk dan kötü durumda başta dedim fener ama hakemle ama şunla bunla hertürlü bu maçı alır
YokTrabzonspor kazanır konu kapanmistir
Morhino fişini fatih tekke çekecek bu akşamBu maç nasıl sonuçlanır @tahir1603 senin fikrin önemli reis
Saygılar 🚬🚬🚬
Belli olmazMorhino fişini fatih tekke çekecek bu akşam
I am at workBack to work
I am at work
You, me, me, what are you?I am at work