- 97,090
- 73,373
- 113
Gol atmayı unutmuşlar bro istatisklere göre
ben demiştim.. (rangers taraftarıyım kütük glasgow)3-1 alırız
Yapı geçen toplam skorda 6-3 tarumara uğradığınız alkmaar maçında da kazandı :dYapı yine kazanmış
Çok mu zoruna gitti 😂😂😂😂Yapı geçen toplam skorda 6-3 tarumara uğradığınız alkmaar maçında da kazandı :d
Türk takımının öyle domalması her türkü incitir tabiÇok mu zoruna gitti 😂😂😂😂
Şaka gibi maçtı reis uçan adam oyunda yoktu gibiGol atmayı unutmuşlar bro istatisklere göre
Siz niye domaldnz ,🤣🤣🤣🤣Türk takımının öyle domalması her türkü incitir tabi
Üzülüyorum memleketimin takımları kaybedinceŞaka gibi maçtı reis uçan adam oyunda yoktu gibi
TR futbol biraz oynansa Avrupada iş yapar ama bizimkiler birbiriyle uğraşmaktan başka hiç bişey yapmıyorlar..Üzülüyorum memleketimin takımları kaybedince
Bir tane büyük maç kazanamadı MorinhoTR futbol biraz oynansa Avrupada iş yapar ama bizimkiler birbiriyle uğraşmaktan başka hiç bişey yapmıyorlar..
Rangers zayıf rakibine acımadı demiyor da deplasmanda nasıl oynanacaksa o şekil oynadı diyor. Okumuş adam tabiDep tam deplasmanda nasıl oynanacaksa o şekil oynadı
Fenerin futbol şansı yanında yoktu
Mourinho cidden ne yapmaya çalışıyor anlamak zor. Mesela Amrabat son haftalarda çok iyiydi gitti gs maçında amrabati yedekte başlatıp yerine çağları aldıBir tane büyük maç kazanamadı Morinho
İkinci yarı Dzeko Tadic Mert Müldür çıkıp 3 lü devam edecekti Djiku Skrinar Kostic
Kostic önüne Saint Maxi Dzeko yerine Talisca sağ Kanada da İrfancan Kahveci alıp Szmanskiyi oyunda tutup ortasaha direncini yüksek tutacaktı Szmanski olsa o kontraları geriye dönüşlerde izin vermezdi
Ama Morinho ne yaptı
Yürüyen Dzeko ve Tadici Almayıp Orta saha ve kontra kesen Szmanskiyi alıp hem ortasahayı çökertti hemde hucümda etkisiz kaldı Reis
Elindeki kadroyu kullanamıyorMourinho cidden ne yapmaya çalışıyor anlamak zor. Mesela Amrabat son haftalarda çok iyiydi gitti gs maçında amrabati yedekte başlatıp yerine çağları aldı