Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Film Önerilerinizi Alabilirmiyim ( Yabancı )

swindler99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
781
305
63
İyi akşamlar, iyi forumlar. Dostlar uzun müddet evdeyim ve bol bol vaktim var can sıkıntısından izlemediğim filmleri izlemeyi düşünüyorum. Daha önce izleyip beğendiğiniz macera, soygun, psikolojik gerilim, korku vb türde film önerirmisiniz? Tercihen dublajlı olursa iyi olur ve askeri olmazsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
655
322
63
İyi akşamlar, iyi forumlar. Dostlar uzun müddet evdeyim ve bol bol vaktim var can sıkıntısından izlemediğim filmleri izlemeyi düşünüyorum. Daha önce izleyip beğendiğiniz macera, soygun, psikolojik gerilim, korku vb türde film önerirmisiniz? Tercihen dublajlı ve askeri olmazsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Film değilde dizi önereyim x files

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,755
4,690
113
İyi akşamlar, iyi forumlar. Dostlar uzun müddet evdeyim ve bol bol vaktim var can sıkıntısından izlemediğim filmleri izlemeyi düşünüyorum. Daha önce izleyip beğendiğiniz macera, soygun, psikolojik gerilim, korku vb türde film önerirmisiniz? Tercihen dublajlı olursa iyi olur ve askeri olmazsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
polar izle dost. pişman olmassın hayırlı geceler

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,054
3,549
113
Kardeşim şuan 1.sezon 3ncu bölümdeyim turkce dublaj squid gameden daha süper konusu manyak yarışması oyunlar yaptırılıyor ya oyunu geçecek yada öleceksin kaçırma derim

Taylo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
184
22
28
Kaliteli zombi filmi varmı şöyle dünya savaşı z kalitesinde