- 199
- 61
- 28
Kingsman tüm seri
Ben efsaneyim
Siyah giyen adamlar
House of the dragon kesinlikle izle game of thronese başlarsın sonra
Ben efsaneyim
Siyah giyen adamlar
House of the dragon kesinlikle izle game of thronese başlarsın sonra
looper filmini izlemediysen izle mutlaka türkçesi tetikçiler. konusu vs gayet orijinal ve güzel film.İyi akşamlar, iyi forumlar. Dostlar uzun müddet evdeyim ve bol bol vaktim var can sıkıntısından izlemediğim filmleri izlemeyi düşünüyorum. Daha önce izleyip beğendiğiniz macera, soygun, psikolojik gerilim, korku vb türde film önerirmisiniz? Tercihen dublajlı olursa iyi olur ve askeri olmazsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Dostum film mükemmeldi çok teşekkür ederim, bende herkese şiddetle tavsiye ederim kesinlikle izleyin.Contratiempo izle reis izlemediysen
Bu tarz ispanyol filmleri çok seviyorum reis eğer sende beğendiysen aynı bu şekilde benim hala etkisinde olduğum bi film daha verebilirim yine İspanyol filmiDostum film mükemmeldi çok teşekkür ederim, bende herkese şiddetle tavsiye ederim kesinlikle izleyin.
İşte filmden anlayan bı adam , @swindler99 dostum benim dediğim filmde fırtına anı yani durante la tormenta, inanılmaz iyi bı film kesinlikle tavsiye ederim bunudaContratiempo beğendiysen (ki harika filmdir) El Cuerpo izleyebilirsin.
![]()
Gerçek bir temele dayanmıyor. O yüzden hiç sarmadı beni. 1. bölümü zor izledim. İlk bölümdeki doğru kapıyı bulma oyunu da çok abzürt geldi. Yani kim bir binadan içeri girerken kapıdaki bmw arabanın modelini numarasını ve başka ayrıntılarını anımsayarak şak diye bir formül üretip doğru kapıları seçer ki. Orada hasss..... dedim kapattım. Senaryonun ayakları hiç yere basmıyorKardeşim şuan 1.sezon 3ncu bölümdeyim turkce dublaj squid gameden daha süper konusu manyak yarışması oyunlar yaptırılıyor ya oyunu geçecek yada öleceksin kaçırma derim
Tam aile filmi 😄polar izle dost. pişman olmassın hayırlı geceler
Contratiempo beğendiysen (ki harika filmdir) El Cuerpo izleyebilirsin.
![]()
Tamamdır ikisinide izleyecegim şimdi gerçi önümde uzun uzun zaman var ama meraklandım, trafik kazası geçirdim ve uzun süre raporluyum vakit anca film izleyerek geçiyor evde. Teşekkürler önerileriniz için.İşte filmden anlayan bı adam , @swindler99 dostum benim dediğim filmde fırtına anı yani durante la tormenta, inanılmaz iyi bı film kesinlikle tavsiye ederim bunuda
Geçmiş olsun dostTamamdır ikisinide izleyecegim şimdi gerçi önümde uzun uzun zaman var ama meraklandım, trafik kazası geçirdim ve uzun süre raporluyum vakit anca film izleyerek geçiyor evde. Teşekkürler önerileriniz için.
Ölüler ordusu tavsiye ederim izlemediysenBir tane görmüştümde izlemedim bekle ismine bakıp geleyim
Sevginin gücü 1994 izlemediysen tavsiye ederim mükemmel film ful akıcıİyi akşamlar, iyi forumlar. Dostlar uzun müddet evdeyim ve bol bol vaktim var can sıkıntısından izlemediğim filmleri izlemeyi düşünüyorum. Daha önce izleyip beğendiğiniz macera, soygun, psikolojik gerilim, korku vb türde film önerirmisiniz? Tercihen dublajlı olursa iyi olur ve askeri olmazsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Korku kısmında hereditary korku seansı serisi çığlık son serileri müqİyi akşamlar, iyi forumlar. Dostlar uzun müddet evdeyim ve bol bol vaktim var can sıkıntısından izlemediğim filmleri izlemeyi düşünüyorum. Daha önce izleyip beğendiğiniz macera, soygun, psikolojik gerilim, korku vb türde film önerirmisiniz? Tercihen dublajlı olursa iyi olur ve askeri olmazsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Sağol canoGeçmiş olsun dost
Geçmiş olsunTamamdır ikisinide izleyecegim şimdi gerçi önümde uzun uzun zaman var ama meraklandım, trafik kazası geçirdim ve uzun süre raporluyum vakit anca film izleyerek geçiyor evde. Teşekkürler önerileriniz için.