Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Film Önerilerinizi Alabilirmiyim ( Yabancı )

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
199
61
28
Kingsman tüm seri
Ben efsaneyim
Siyah giyen adamlar
House of the dragon kesinlikle izle game of thronese başlarsın sonra

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,518
9,768
113
İyi akşamlar, iyi forumlar. Dostlar uzun müddet evdeyim ve bol bol vaktim var can sıkıntısından izlemediğim filmleri izlemeyi düşünüyorum. Daha önce izleyip beğendiğiniz macera, soygun, psikolojik gerilim, korku vb türde film önerirmisiniz? Tercihen dublajlı olursa iyi olur ve askeri olmazsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
looper filmini izlemediysen izle mutlaka türkçesi tetikçiler. konusu vs gayet orijinal ve güzel film.

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,801
2,550
113
Dostum film mükemmeldi çok teşekkür ederim, bende herkese şiddetle tavsiye ederim kesinlikle izleyin.
Bu tarz ispanyol filmleri çok seviyorum reis eğer sende beğendiysen aynı bu şekilde benim hala etkisinde olduğum bi film daha verebilirim yine İspanyol filmi

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,804
7,368
113
Contratiempo beğendiysen (ki harika filmdir) El Cuerpo izleyebilirsin.

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,621
2,124
113
Kardeşim şuan 1.sezon 3ncu bölümdeyim turkce dublaj squid gameden daha süper konusu manyak yarışması oyunlar yaptırılıyor ya oyunu geçecek yada öleceksin kaçırma derim
Gerçek bir temele dayanmıyor. O yüzden hiç sarmadı beni. 1. bölümü zor izledim. İlk bölümdeki doğru kapıyı bulma oyunu da çok abzürt geldi. Yani kim bir binadan içeri girerken kapıdaki bmw arabanın modelini numarasını ve başka ayrıntılarını anımsayarak şak diye bir formül üretip doğru kapıları seçer ki. Orada hasss..... dedim kapattım. Senaryonun ayakları hiç yere basmıyor

Son düzenleme:

swindler99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
781
305
63
Contratiempo beğendiysen (ki harika filmdir) El Cuerpo izleyebilirsin.
İşte filmden anlayan bı adam , @swindler99 dostum benim dediğim filmde fırtına anı yani durante la tormenta, inanılmaz iyi bı film kesinlikle tavsiye ederim bunuda
Tamamdır ikisinide izleyecegim şimdi gerçi önümde uzun uzun zaman var ama meraklandım, trafik kazası geçirdim ve uzun süre raporluyum vakit anca film izleyerek geçiyor evde. Teşekkürler önerileriniz için.

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,801
2,550
113
Tamamdır ikisinide izleyecegim şimdi gerçi önümde uzun uzun zaman var ama meraklandım, trafik kazası geçirdim ve uzun süre raporluyum vakit anca film izleyerek geçiyor evde. Teşekkürler önerileriniz için.
Geçmiş olsun dost

Darq6784

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,215
686
113
Beynim yansın mindfucklara doyayım ya da sürpriz sonla bitsin istiyorsan şunları öneririm son 1 haftada izledim hepsini
Predestination
Memento
Prestige
Se7en
Oblivion
The Game

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,155
7,163
113
intouchables
the wayback 2010
fordvferrari
about time
jakuzi express
a quiet place
spirited away

klişeleri yazmadım sırasıyla dram,tarih,spor,aşk,komedi, korku-bilimkurgu,animasyon

Altay1159

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
288
164
43
İyi akşamlar, iyi forumlar. Dostlar uzun müddet evdeyim ve bol bol vaktim var can sıkıntısından izlemediğim filmleri izlemeyi düşünüyorum. Daha önce izleyip beğendiğiniz macera, soygun, psikolojik gerilim, korku vb türde film önerirmisiniz? Tercihen dublajlı olursa iyi olur ve askeri olmazsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Sevginin gücü 1994 izlemediysen tavsiye ederim mükemmel film ful akıcı

Altay1159

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
288
164
43
Korku kısmında hereditary korku seansı serisi çığlık son serileri müq
Teksas katliamı 2006 çok iyi
The omen 1976 başlarda bayar sonlarda akar geçer ödüllü korku filmi zaten
Kapan filmi var siyahileri konu alan oda çok iyi güzel bir ters köşe yiyim dersen efsane korku filmi görünmeyen misafir şans ver derim
Netflix de bir mini dizi son sahnesinde aşırı ters köşe yemiştim bi 30 dakika kadar kendime gelemedim gözlerinin ardında ismi çok iyiydi astral seyahat az seviyorsan seni hiç baymaz tavsiyem
Böyle ful aksiyon savaş istersen mad max fury road 2015 bitmesini istemezsin efsane filmdir
Türk korku filmlerindede 1 dabbe4 2 dabbe 6 3 siccin1 ve 2 4 musallat 1 ve 2 5 büyü orijinal mağaralarda geçen çocukluk travmamdı :)
Komedi de korkunç bir film serisi efsane şans ver derim en güzeli bana göre 3.cü serisi
Gerilim de evil dead rise favorim
Daha aklımda çok var ama uzun oluyor okumazsın belki bunlara şans ver derim iyi seyirler