- 793
- 174
- 43
Bu elmasları bozma olayı nasıl olacak hocam kime yazacağız
Dost bu elmas talebe basınca 1250 lik mi 750 lik mi alacağın çıkmıyorMerhaba Arkadaşlar ; Bundan sonra banlandığınızda elmaslarınızı hesabınızdan çekiyoruz. 1 günlük banlı kalmanın bedeli 20 elmastır. Hesabınızdan 20 elmas çekilecek. 3 gün banlı kalırsanız 60 elmas hesabınızdan çekilecek. 5 gün banlı kalmanız halinde 100 elmasınız silinecektir.
Biz çok zor banlıyoruz zaten arkadaşlar küfür ve üyeler arası tartışma olmadığı sürece çok müdahale etmiyoruz.
Mesaj Kasmaya çalışarak konulara alakasız mesaj atan üyelerin 100 elması silinecektir.
KISACA BANLANMAYIN ARKADAŞLAR bir gün banlı kalmanız elmas sisteminde sizi 2 gün geri götürecektir.
Harika olmuş tertemiz naif hakaretsiz Ahlaklı dosthane bir şekilde olsun herkes küfür etmek insanın acizliğini gösterir. Anneler Dünyanın en kutsal varlıklarıdır . Tebrik ederim @Başkan @ShellacMerhaba Arkadaşlar ; Bundan sonra banlandığınızda elmaslarınızı hesabınızdan çekiyoruz. 1 günlük banlı kalmanın bedeli 20 elmastır. Hesabınızdan 20 elmas çekilecek. 3 gün banlı kalırsanız 60 elmas hesabınızdan çekilecek. 5 gün banlı kalmanız halinde 100 elmasınız silinecektir.
Biz çok zor banlıyoruz zaten arkadaşlar küfür ve üyeler arası tartışma olmadığı sürece çok müdahale etmiyoruz.
Mesaj Kasmaya çalışarak konulara alakasız mesaj atan üyelerin 100 elması silinecektir.
KISACA BANLANMAYIN ARKADAŞLAR bir gün banlı kalmanız elmas sisteminde sizi 2 gün geri götürecektir.
Elmas Sıralamasında birinci sıradaydım. Sırf birincilik koltuğunu elimden almak için beni 2 gün engellediniz. Neymiş 3 tane mesaj atmışım. 🥸Merhaba Arkadaşlar ; Bundan sonra banlandığınızda elmaslarınızı hesabınızdan çekiyoruz. 1 günlük banlı kalmanın bedeli 20 elmastır. Hesabınızdan 20 elmas çekilecek. 3 gün banlı kalırsanız 60 elmas hesabınızdan çekilecek. 5 gün banlı kalmanız halinde 100 elmasınız silinecektir.
Bu elmas sistemini 2 sene daha devam ettirin o zaman.Bu performansla 2 sene sonra anca 1000 mesaja ulaşırım ben 😂Merhaba Arkadaşlar ; Bundan sonra banlandığınızda elmaslarınızı hesabınızdan çekiyoruz. 1 günlük banlı kalmanın bedeli 20 elmastır. Hesabınızdan 20 elmas çekilecek. 3 gün banlı kalırsanız 60 elmas hesabınızdan çekilecek. 5 gün banlı kalmanız halinde 100 elmasınız silinecektir.
Talep etmez isem 1250 olunca nakitmi alioruzElmasa bas ödül talep et çıkıcak
Knk 80 lerde olsan kesin bu sözden ban yerdin sjsjsjjs şüpheli eylemBu forum bu ülkeye fazla bile olmaya başladı. Adalet desen var
@Başkan a yaz özelden o bakiye atyr sanaBen kuponumu alabilir bastım elmas gitti 😄
Yazdım kankam çok teşekkür ederim ☺@Başkan a yaz özelden o bakiye atyr sana
Sanırım en önemli nokta unutulmuş, bayram ve özel günlerde elmas promosyonu olacak mı ? Bütün forum nefesini tutmuş bu sorunun cevabını bekliyor 🤣🤣🤣🤣Merhaba Arkadaşlar ; Bundan sonra banlandığınızda elmaslarınızı hesabınızdan çekiyoruz. 1 günlük banlı kalmanın bedeli 20 elmastır. Hesabınızdan 20 elmas çekilecek. 3 gün banlı kalırsanız 60 elmas hesabınızdan çekilecek. 5 gün banlı kalmanız halinde 100 elmasınız silinecektir.