- 99,200
- 53,969
- 113
Bu sefer tutturdu amaYa eniştenin Komsu dedıgıne Ne bakıyon ona kalsa Abd de komsu
Bu sefer tutturdu amaYa eniştenin Komsu dedıgıne Ne bakıyon ona kalsa Abd de komsu
Neyi tutturdu Dayı bırak maytap gecme bizleBu sefer tutturdu ama
Komsu ya la.en azindan erhanin komsusuNeyi tutturdu Dayı bırak maytap gecme bizle![]()
31 numaradan 230 bin kacirdim abi geçen ekmek carpsin kasa gitti geldi gitti geldi vurdum 570 lira hepsini 31 e 400x yaktı süzüldü geldi geldi 14 te durdu bı yanında ilk defa böyle para kacirdimKomsu ya la.en azindan erhanin komsusu
14e koysan süzülmeden 31de dururdu dost31 numaradan 230 bin kacirdim abi geçen ekmek carpsin kasa gitti geldi gitti geldi vurdum 570 lira hepsini 31 e 400x yaktı süzüldü geldi geldi 14 te durdu bı yanında ilk defa böyle para kacirdim
Yok geliyo bazen yaladı bu sefer bir dahakine inşallah14e koysan süzülmeden 31de dururdu dost
İşte otuzbir öyle bi sayıydı
İyi hadi bakalım tutturda bi edirne ciğeri yemeye geliriz antalyayaYok geliyo bazen yaladı bu sefer bir dahakine inşallah
Cumartesi doğum günüm artık 500 mu bin mi muhasebesini yapİyi hadi bakalım tutturda bi edirne ciğeri yemeye geliriz antalyaya
Nice kumarlı senelere dostCumartesi doğum günüm artık 500 mu bin mi muhasebesini yap
Sağol acemi cagkinNice kumarlı senelere dost
![]()