- 21,044
- 10,287
- 113
Sonunda bozulacak dostumRenktasim ben bozdurmadim babam bana ne olursa olsun bozdurma dedi😁😁
Sonunda bozulacak dostumRenktasim ben bozdurmadim babam bana ne olursa olsun bozdurma dedi😁😁
Sen niye bozmuyorsun ferdi 🤣
Vermiyecem vermiyecem Benim değil mi vermeyecemSonunda bozulacak dostum
Trx nedir başkan trx yoksa napicazMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
Trx ne oluyor başkanMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
tron trc20 adresi bi borsadan kopyalaTrx ne oluyor başkan
Başkan trx yok bizdeeMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
Başkan kaç YTL atacak dost biliyor musunTrx ne oluyor başkan
Yazdım başkan özeldenMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
Trx varmi banada lazimYazdım başkan özelden
Ben 1250yi bekleyecegimMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
dm gelirler birazdan yardimci oluyum diye aman diyim kankaTrx varmi banada lazim
Ornek verebilirmisin hangi uygulama meselatron trc20 adresi bi borsadan kopyala
Tron adresi işte kriptoTrx varmi banada lazim
Sende var miTron adresi işte kripto
1250yi bekleyecektim de nakit alıyosak beklemeye gerek yok iletildi özelden teşekkürler başkanMerhaba arkadaşlar 750 elmasa ulaşan üyelermiz 1000 mesaj olmak şartıyla özelden bana trx iletebilir. Ve elmas ödülü talep etmiş olması lazım profilinden.
Ya ne guzel anlatiyon hayatimda kriptomu gördüm ben normalmiş gibi kripto diyor 🤣Tron adresi işte kripto