- 7,523
- 2,952
- 113
750 olucaz
Orayı karistirma hazırkinden de olup başkana borclanirsin sonraElmaslarla Cark falanda cevirsek guzel olur aslinda
Merhaba benim 750 TL ulaştı talep verdim nasıl kopunum okacak yapacam 250 TL'likMerhaba arkadaşlar ; Yeni forum özelliğimiz elmas toplama sistemini sizlere anlatacağız. Bu özelliğin tüm amacı her gün foruma giren aktif üyelerin , her gün elmas topladıkları zaman ödül kazanmasıdır. Her gün giriş yaptığınızda otomatik olarak hesabınıza elmaslarınız toplanacaktır.
Elmaslarınızı üye profil kısmından kontrol edebilirsiniz.
Günlük Elmas Ödülleri
1.Gün 💎 10 Elmas
2.Gün 💎 10 Elmas
3.Gün 💎 10 Elmas
4.Gün 💎 10 Elmas
5.Gün 💎 20 Elmas
6.Gün 💎 20 Elmas
7.Gün 💎 40 Elmas
Not: Sistem 7.gün tamamlandığında başa dönecektir. Tekrar 1.günden başlayacaksınız. Eğer bir gün foruma girmeyip kaçırırsanız sistem yine 1.günden başlatacaktır.
Not: Elmas sistemi beta sürüm arkadaşlar, şuan deneme aşamasındayız. Nasıl ilerleyeceğini görmek için ekleyip görmeye karar verdik. Elmas sistemi ile geliştirmeler yapılacak.
Elmas Sistemi ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru 1 : Toplanan Elmaslar ile ne alınabilir ?
Cevap : Toplanan Elmaslar ile kupon yapabilir veya Nakit Kazanabilirsiniz. 750 Elmas ile 250 TL'lik kupon yapabilirsiniz. Veya 1250 Elmas ile 500 TL Nakit alabilirsiniz. ( zamanla elmas ile freebet veya freespin alabilceğiniz çalışmalar yapılacaktır.)
Soru 2 : Elmas sistemi beta sürüm olduğu için elmasların kaybolma şansı var mı ?
Cevap : Beta sürüm bizim işleyişi daha iyi anlayabilmemiz için ,Kesinlikle elmaslarınız kaybolma şansı yoktur. Profilim kısmında elmaslarınızı görebilirsiniz.
Soru 3 : Elmaslarla ödül kazanmak için mesaj sınırı var mı ?
Cevap : Elmaslarla ödül kazanmak için forumda 1000 mesajınız olması gerekmektedir. Elmas sistemi aktif üyelerimiz için yapılmıştır. Eğer 1000 mesajınız yoksa 1000 mesaja ulaştıktan sonra ödülünüzü talep edebilirsiniz.
NOT: Arkadaşlar amacımız foruma aktivite kazandırmak eğlenceli hava yaratmak. Tek amacımız forumu daha eğlenceli hale getirmek, bununla ilgili gelişmelerimiz daha da olacaktır.
Elmas miktarınızı profilinizden takip edebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 726636
Ekli dosyayı görüntüle 726637
Lütfen yardımcı olursanız sevinirimMerhaba benim 750 TL ulaştı talep verdim nasıl kopunum okacak yapacam 250 TL'lik
Gkhn1907Lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Kardeşim 750 oldu elmas ne yapmalıyımVarmı la bozduran bozdurmaya çalışan 🤣🤣
Gün içinde konu açılacak o konu içinden @Shellac kupon söyleyeceksin o oynayacak eğer kazanç olursa ödemeyi sana gönderecek.Gkhn1907
Kardeşim 750 oldu elmas ne yapmalıyım
750 olan arkadaşlar şimdi bekliycez canlar yönetim halledecekElmaslar yeterince toplanınca
Halledeceğiz dostlar
Maçlarınızı bana verecekseniz, ben oynayacağım
Onun için bir taslak hazırlanacaktır
O zaman geldiğinde tekrar sorularınız olur ise sorabilirsiniz
Dostum benimde oldu bende talep verdin. Şimdilik yapacak birşey yok, gün içerisinde arkadaşlar daha anlaşılır bir konu ile bilgilendirme yapar hallolur.Gkhn1907
ScheGkhn1907
Schelcv konu acacak doğru muGkhn1907
Evet de sen zaten alamıyorsun kankacım maalesef minimum 1000 mesaj şartı var 🙃Sche
Schelcv konu acacak doğru mu
Boşuna mesaj atmış olacamEvet de sen zaten alamıyorsun kankacım maalesef minimum 1000 mesaj şartı var 🙃
Nasıl bozuyon agaBozduk elmaslari hadi hayırlısı![]()
1000 mesaj ne demek nasıl yaniBoşuna mesaj atmış olacam
Gerek yok o zaman
He şimdi bende bozdum aynenBozduk elmaslari hadi hayırlısı![]()
Profiline tıkla sağda bozdur var elmaslarin yazdığı yerdeNasıl bozuyon aga
Evet 1000 mesaj kuralı var dostum bildiğim kadarıylaBoşuna mesaj atmış olacam
Gerek yok o zaman