- 1,409
- 912
- 113
Varsa güvenilir adam 250tlye konacak kadar aciz olmayan benim hakkımı ona atsın var mı forumda tanıdığınız sonra o bana yollasın ben trx falan hiç bilmiyorum
Kanka kabul edelerse ben hallederim işini seninVarsa güvenilir adam 250tlye konacak kadar aciz olmayan benim hakkımı ona atsın var mı forumda tanıdığınız sonra o bana yollasın ben trx falan hiç bilmiyorum
Ya bu ben iste millet goy goy yapıyor bilmiyorum kardesim coin trx yok troy bilmem neVarsa güvenilir adam 250tlye konacak kadar aciz olmayan benim hakkımı ona atsın var mı forumda tanıdığınız sonra o bana yollasın ben trx falan hiç bilmiyorum
Eyvallah sağol 50yi alırsın sen 200 yollarsın bana ben hiç anlamıyorumKanka kabul edelerse ben hallederim işini senin
@BeşiktaşVarsa güvenilir adam 250tlye konacak kadar aciz olmayan benim hakkımı ona atsın var mı forumda tanıdığınız sonra o bana yollasın ben trx falan hiç bilmiyorum
Evet dost1000 mesaj olması lazım değil mi
Sıkıntı yok eyvallah modlar kabul ederse çözerim işiniEyvallah sağol 50yi alırsın sen 200 yollarsın bana ben hiç anlamıyorum
Tam adamı kanka bravo
@Shellac oluyor mu böyle ben hiç anlamıyorum cidden şimdi paribudan hesap doğrulamaya bakıyorum bağlantı kurulamadı diyip haya veriyorSıkıntı yok eyvallah modlar kabul ederse çözerim işini
Daha benimki gelmedi@Shellac oluyor mu böyle ben hiç anlamıyorum cidden şimdi paribudan hesap doğrulamaya bakıyorum bağlantı kurulamadı diyip haya veriyor
kanla bitlo indir o daha hızlı@Shellac oluyor mu böyle ben hiç anlamıyorum cidden şimdi paribudan hesap doğrulamaya bakıyorum bağlantı kurulamadı diyip haya veriyor
Afiyet olsun şimdiden bromdm atıldı tşkler başkan
Deneyeyim bikanla bitlo indir o daha hızlı
trx20 varsa olurBithero olur demi beyler
Onayliysa rahat olur kankaBithero olur demi beyler
Dost benimde işi halledebilirmisinSıkıntı yok eyvallah modlar kabul ederse çözerim işini
Yardımcı olurum hocaDost benimde işi halledebilirmisin