- 3,019
- 1,534
- 113
bi ben kaldım sap gibi binance adresini verdim salak gibi kaldı öyle atamıyorumda verdikleri siteye
trx dediğin tron doğru muDostum vbete gir. Trxle yatırımı sec 250 tl. Adres vervek o adresi başkana at
Bizde o sekil attik ama bisi yok 😁Dostum vbete gir. Trxle yatırımı sec 250 tl. Adres vervek o adresi başkana at
Evettrx dediğin tron doğru mu
Bendede çıktı kendi hesabımdan gonderdim falan yazdım napamArkadaşlar BinanceTR de beyan doldur çıktı nasıl yapıyorsunuz?
Çakallık yok kendi kripto hesabını ver zaman sorunun olmaz@Başkan süre dolcak sitede nzaman gönderirlir
Kendi hesabımdan yaptım diyince düzeldi miBendede çıktı kendi hesabımdan gonderdim falan yazdım napam
Çakal sensin olm hayırdır bozdrtma ağzımı şimdiÇakallık yok kendi kripto hesabını ver zaman sorunun olmaz
Dost al sat seçeneğini tıkla tronu sat bir dakikada satış gercekelsir ve TL olarak hesabına yansır onuda banka hesabına çek bu kadarbi ben kaldım sap gibi binance adresini verdim salak gibi kaldı öyle atamıyorumda verdikleri siteye
Gönderildi diye dönüş yapıyor. Ve yatırım yapacağın siteyi söylüyorlarGönderildikten sonra başkan yazıyor mu biz mi takip edeceğiz
Teşekkürler dostGönderildi diye dönüş yapıyor. Ve yatırım yapacağın siteyi söylüyorlar
binancede olmuyorki dost nasıl yapıcam binancede tl olarak çekilmiyorBeyler trx hesabı olmayan beni tanıyan güvenen arkadaşlar yazabilirler ibana atarım
Dost al sat seçeneğini tıkla tronu sat bir dakikada satış gercekelsir ve TL olarak hesabına yansır onuda banka hesabına çek bu kadar
Site derken dost nasıl yani direkt siteye yatırım yapıylıyoe muGönderildi diye dönüş yapıyor. Ve yatırım yapacağın siteyi söylüyorlar