- 3,030
- 809
- 113
Elmas var mesaj zaten var ama anlamıyorum trc mi nedir ondan
İnşallah ulaşacağım 1000 mesajaMerhaba arkadaşlar ; Yeni forum özelliğimiz elmas toplama sistemini sizlere anlatacağız. Bu özelliğin tüm amacı her gün foruma giren aktif üyelerin , her gün elmas topladıkları zaman ödül kazanmasıdır. Her gün giriş yaptığınızda otomatik olarak hesabınıza elmaslarınız toplanacaktır.
Elmaslarınızı üye profil kısmından kontrol edebilirsiniz.
Günlük Elmas Ödülleri
1.Gün 💎 10 Elmas
2.Gün 💎 10 Elmas
3.Gün 💎 10 Elmas
4.Gün 💎 10 Elmas
5.Gün 💎 20 Elmas
6.Gün 💎 20 Elmas
7.Gün 💎 40 Elmas
Not: Sistem 7.gün tamamlandığında başa dönecektir. Tekrar 1.günden başlayacaksınız. Eğer bir gün foruma girmeyip kaçırırsanız sistem yine 1.günden başlatacaktır.
Not: Elmas sistemi beta sürüm arkadaşlar, şuan deneme aşamasındayız. Nasıl ilerleyeceğini görmek için ekleyip görmeye karar verdik. Elmas sistemi ile geliştirmeler yapılacak.
Elmas Sistemi ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru 1 : Toplanan Elmaslar ile ne alınabilir ?
Cevap : Toplanan Elmaslar ile kupon yapabilir veya Nakit Kazanabilirsiniz. 750 Elmas ile 250 TL'lik kupon yapabilirsiniz. Veya 1250 Elmas ile 500 TL Nakit alabilirsiniz. ( zamanla elmas ile freebet veya freespin alabilceğiniz çalışmalar yapılacaktır.)
Soru 2 : Elmas sistemi beta sürüm olduğu için elmasların kaybolma şansı var mı ?
Cevap : Beta sürüm bizim işleyişi daha iyi anlayabilmemiz için ,Kesinlikle elmaslarınız kaybolma şansı yoktur. Profilim kısmında elmaslarınızı görebilirsiniz.
Soru 3 : Elmaslarla ödül kazanmak için mesaj sınırı var mı ?
Cevap : Elmaslarla ödül kazanmak için forumda 1000 mesajınız olması gerekmektedir. Elmas sistemi aktif üyelerimiz için yapılmıştır. Eğer 1000 mesajınız yoksa 1000 mesaja ulaştıktan sonra ödülünüzü talep edebilirsiniz.
NOT: Arkadaşlar amacımız foruma aktivite kazandırmak eğlenceli hava yaratmak. Tek amacımız forumu daha eğlenceli hale getirmek, bununla ilgili gelişmelerimiz daha da olacaktır.
Elmas miktarınızı profilinizden takip edebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 726636
Ekli dosyayı görüntüle 726637
Başkan bende 690 var bişey yapabilirmiyiz min 750 mi olması lazım ?bozdurmak istemiyor musun üstad elmaslarını
Tamamdır usta elinize sağlık kimsenin yapmayacağı biseyi yapmaya çalışıyorsunuz şuan biriniz bin olsun 👍👑her gün böyle olur mu üstad çok nadir bu şekilde elmas günü yapacağız![]()
Yok başkanım önceki postda belirttiğim gibi 750 Elmas ile 250 TL nakit ödül alınıyor sanıyordum geri aktarımı mümkünse 1250 olunca bozdururum mümkün değilsede canın sağ olsun Başkanım 😎bozdurmak istemiyor musun üstad elmaslarını
bozdurmak istersen şuan paparada müsaitlik mevcut özelden yazabilirsinElmas var mesaj zaten var ama anlamıyorum trc mi nedir ondan
tabii ki üstad birazdan iade olacak ödül almayanlar elmaslarıYok başkanım önceki postda belirttiğim gibi 750 Elmas ile 250 TL nakit ödül alınıyor sanıyordum geri aktarımı mümkünse 1500 olunca bozdururum mümkünse değilsede canın sağ olsun Başkanım 😎
Başkanım sadece payco bir de mtf var başkada yokbozdurmak istersen şuan paparada müsaitlik mevcut özelden yazabilirsin
Baskanim ben bozdurma istiyorum papara musait🤣bozdurmak istersen şuan paparada müsaitlik mevcut özelden yazabilirsin
üstad başka birinden bulabilirsin halledebiliriz.Başkanım sadece payco bir de mtf var başkada yok
özelden yaz üstad bozalım elmaslarınıBaskanim ben bozdurma istiyorum papara musait🤣
Başkan bende 690 elmas var bozabiliyormuyuzözelden yaz üstad bozalım elmaslarını![]()
az kalmış üstad ulaşınca bozabileceksinBaşkan bende 690 elmas var bozabiliyormuyuz
Adapazarının neresindensin reisİnşallah ulaşacağım 1000 mesaja
😂😝az kalmış üstad ulaşınca bozabileceksin![]()
Başkanım son bi sorum olacak 750 elmas karşılığını kupon yapmak istemesek direk nakit olarak talep edebiliyor muyuz paparaya?tabii ki üstad birazdan iade olacak ödül almayanlar elmasları
onun olayı kupon üstad direkt nakit için 1250 elmasa ulaşman gerekiyor.Başkanım son bi sorum olacak 750 elmas karşılığını kupon yapmak istemesek direk nakit olarak talep edebiliyor muyuz paparaya?