- 3,164
- 2,180
- 113
Baksana top kayıplarına biz baremlere oynuyoruz diyorlar
Derkennn yattık 😅😅
Derkennn yattık 😅😅
45 saniye faul atış bile olmadı. Maç yakındı nasıl atış olmuyor anlamadım 🤨Baksana top kayıplarına biz baremlere oynuyoruz diyorlar
Derkennn yattık 😅😅
Inanilmaz gecmis olsunBaksana top kayıplarına biz baremlere oynuyoruz diyorlar
Derkennn yattık 😅😅
Tnt maçını diyorsun demi işim yoktu izleyim dedim gözüm kanadıDün Filipin uzadıgi halde gelmedi knk ben böyle şikeye 2. Kez şahit oluyorum final maçı farkta yok 40 sn kala maçı bırakıyorlar
Hahahaah smaç basacak gitti sektirdi bilerek116 yazdi sildi la
O serinin 2.maçında 2.periyot sadece 15 sayı çıkmıştı bro. Arkadaş sana üst önerdiğinde itiraz edecektim de karışmak istemedim.Dün Filipin uzadıgi halde gelmedi knk ben böyle şikeye 2. Kez şahit oluyorum final maçı farkta yok 40 sn kala maçı bırakıyorlar
Serfsizler yavHahahaah smaç basacak gitti sektirdi bilerek
Şaka gibi şuradan 2 sayı gelmedi komediHahahaah smaç basacak gitti sektirdi bilerek
Bol sans dostHoşgeldin bonusu 2.yatırım
Kupon 110k veriyor gelirse 10x1000 TL bayram hediyesi
Hertha 2gol
Royal figter iyi gidiyor suan icin
Shandong 4.5 won
Ekli dosyayı görüntüle 756487
Bunlar bide Filipinler 3.5 kuruşa satmayacagi şey yok bu maçta fark olsa 5dk sayı çıkmasa tamam dicem kafa kafaya maç olana bak45 saniye faul atış bile olmadı. Maç yakındı nasıl atış olmuyor anlamadım 🤨
Evet o maç 172.5 lazımdı bana uzadı sevindik uzatmada bile üst yapmadılar final sözdeTnt maçını diyorsun demi işim yoktu izleyim dedim gözüm kanadı
Valla kafada vardı girmek zaten ama uzayıp nasıl üst olmuyor hayret ettim knkO serinin 2.maçında 2.periyot sadece 15 sayı çıkmıştı bro. Arkadaş sana üst önerdiğinde itiraz edecektim de karışmak istemedim.
Acayip beceriksizler tntde çakma kobe vardı o iyiydiEvet o maç 172.5 lazımdı bana uzadı sevindik uzatmada bile üst yapmadılar final sözde
Kötü gitmiş valla dost telafi edersin umarimBunlar bide Filipinler 3.5 kuruşa satmayacagi şey yok bu maçta fark olsa 5dk sayı çıkmasa tamam dicem kafa kafaya maç olana bak