- 13,635
- 7,288
- 113
2/1 bozdu isi
Erhan geldi benim dediğim maç @Erhan2121Gimnasia y Esgrima de Rosario
CA Temperley
3.ceyrek baremi aşarlar gibi Fatih 3.çeyrek 34.5 üst
Gördüm abi denver macida ust için idealdi lakers sagolsun yine yatirdi biziErhan geldi benim dediğim maç @Erhan2121
Elbet bir gün hocam çok iyi geldin buralara kadar bi dahaki sefere artık3-4 dakka sayı atmadilar üstüne eniştenin dediği gibi o sonlara doğru 2+1 olması acayip bozdu işi çünkü fark 1 olunca uzama ihtimali çok düşük oluyor. Sağlık olsun Beyler emeğinize sağlık olmadı gene
5 sayfa geriye gittim kimse geldi falan yazmamışAbi birde kızan kızabilir darılan darılabilir, bu benim düşüncem kimse saygı duymak zorunda da değil, bu forumda sevmediğim bir huy var. Biri bir konu açıyor, daha kupon sonuçlanmadan 50 kişi ya dm atıyor ya da konuda yorum atarak doğmamış çocuğa don biçiyor, la bi durun bi ilk kupon gelsin sonra kim alacak kim verecek muhabbetlerine öyle girin.
O arkadaş sıkıntılı galiba takilma ona ole konuşuyor işte5 sayfa geriye gittim kimse geldi falan yazmamış
Kupon gelse zaten kendime 300-400 alıp kalan 2.5uğu dagitacaktim takip edenlereAbi birde kızan kızabilir darılan darılabilir, bu benim düşüncem kimse saygı duymak zorunda da değil, bu forumda sevmediğim bir huy var. Biri bir konu açıyor, daha kupon sonuçlanmadan 50 kişi ya dm atıyor ya da konuda yorum atarak doğmamış çocuğa don biçiyor, la bi durun bi ilk kupon gelsin sonra kim alacak kim verecek muhabbetlerine öyle girin.
yaw genel olarak konuşuyorum şuan sadece bu konuya bağlı olarak değil5 sayfa geriye gittim kimse geldi falan yazmamış
Kardeşim zencilere gitmemiz şartCanın nasıl sağolsun kardeşim diyalizde böbrek protezde saç diş nasıl olacak söyler misin bana