Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray Deplasmanda Alanyaspor Karşısında Galibiyet Arıyor

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
97,076
73,365
113
1741508599702.png

Gain Park Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Müsabakayı hakem Yasin Kol yönetecek.

Süper Lig'de çıktığı 25 müsabakada 20 galibiyet, 5 beraberlik alan sarı-kırmızılı ekip, yoluna namağlup devam ediyor.
Geride kalan bölümde 65 puan toplayan Galatasaray, haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde lider girdi.

Corendon Alanyaspor ise ligde 25 karşılaşmada 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 31 puan elde etti. Akdeniz ekibi, 27. hafta öncesinde 12. sırada yer aldı.

Sarı-kırmızılı ekip, sezonun ilk yarısında 8. haftada Alanyaspor'u konuk ettiği maçtan 1-0'lık galibiyetle ayrılmıştı.​

isyankar3113

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,391
1,006
113
Evde kanarya besliyor musun reis 50 tane filan :d
Yok fenerbahçeliyim ama fener şampiyon olmasin diye herşeyi yaparım GS kazanmasını en çok istiyen benim ama top oynamıyor en az 15 puan kaybedecek sezon sonuna kadar acunmuş Ali koçmuş bunlar defolsun fenerbahcemizden artık

isyankar3113

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,391
1,006
113
Hakemler FIFA medya herkes feneri şampiyon yapmaya çalışıyor ama herkes Galatasaray yardım ediliyor algısı yapılıyor morinho getiriyorlar ağlamayı yalan atmayı medya ile oynamayı hakem ile oynamayı öğretiyorlar Rize maçında utanmasa hakem kafayla gol atacaktı Rize kalesine fener çevirsin maçı diye o maçta bile çıkıp ağlıyor acun morinho lanet olsun böyle terbiyesiz adamlara Fenerbahçeli olduğum için utanıyorum profilime bile bjk koyuyorum çünkü efendi Beşiktaş kim ne derse desin en adam gibi takım Beşiktaş rakibimiz olabilir ama efendi adam gibi adamdır Beşiktaş

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
638
388
63
Maçta penaltı olur bahsi değerlendirilir. %95 olur.

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
454
151
43
3-1 gs alır bugun şov yapar

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,527
2,956
113
Yok fenerbahçeliyim ama fener şampiyon olmasin diye herşeyi yaparım GS kazanmasını en çok istiyen benim ama top oynamıyor en az 15 puan kaybedecek sezon sonuna kadar acunmuş Ali koçmuş bunlar defolsun fenerbahcemizden artık
Bak penaltı olur posimhen atar iyi izle hatırlatırsınız

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,984
572
113
Ezecez bugün İnşallah maydonoz döneri

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,315
5,413
113
Ulan gs yenilecek bu macmı buldun

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
655
263
63
Hakemi alik mi atadı acaba

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,706
16,701
113
Osimhen Galatasaray ı sırtlamaya devam ediyor
Osimhensiz Gol atması çok zor Gs nin

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,543
25,147
113
Kendi kalesine atti olay bitti orada ,atmasa hala 1.0 uzun sure giderdi

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,826
1,458
113
Hakemler FIFA medya herkes feneri şampiyon yapmaya çalışıyor ama herkes Galatasaray yardım ediliyor algısı yapılıyor morinho getiriyorlar ağlamayı yalan atmayı medya ile oynamayı hakem ile oynamayı öğretiyorlar Rize maçında utanmasa hakem kafayla gol atacaktı Rize kalesine fener çevirsin maçı diye o maçta bile çıkıp ağlıyor acun morinho lanet olsun böyle terbiyesiz adamlara Fenerbahçeli olduğum için utanıyorum profilime bile bjk koyuyorum çünkü efendi Beşiktaş kim ne derse desin en adam gibi takım Beşiktaş rakibimiz olabilir ama efendi adam gibi adamdır Beşiktaş
Saçmalamışsın epey