- 97,090
- 73,373
- 113
Bu maçı çevirirse neden olmasın..
Okan hoca bile değil. Yazacak çok şeyim var ama vallahi yazamıyorum kimseyle kavga edecek halim yokGalatasaray'ın şu oyunla ve Okan ile turu geçeceğine inananlar vardı... Okan yerine başka hoca olsaydı Avrupa'da şu an Şampiyonlar liginde ilerliyorlardı en kötü ihtimalle UEFA'da ilk 8 bankoydu. Rize maçında oynadığı oyundan sonra çok zor.. Okan Avrupa hocası değil.
Ekli dosyayı görüntüle 728416
RAMS Park'ta yapılacak maç saat 20.45'te başlayacak. Müsabaka, TRT 1 ve Tabii platformundan yayımlanacak.
Müsabakayı İngiltere Futbol Federasyonundan hakem Anthony Taylor yönetecek.
Tecrübeli hakemin yardımcılıklarını Gary Beswick ve Ian Hussin yapacak.
Dördüncü hakemlik görevini Sam Barrott'un üstleneceği müsabakanın Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Darren England olacak.
VAR odasında England'ın yardımcısı Stuart Attwell olacak.
Bu sezon ilk kez 36 takımlı lig formatında düzenlenen "Kupa 2"de normal sezonu 8 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgiyle tamamlayan sarı-kırmızılı takım,
14. olarak play-off turuna yükseldi. Bu turda AZ Alkmaar ile eşleşen Galatasaray, rakibiyle Hollanda'da yaptığı ilk maçı 4-1 kaybetti.
Galatasaray'ın adını son 16 turuna yazdırması için karşılaşmada 4 farklı galibiyete ihtiyaç duyacak.
Üç farklı sarı-kırmızılı takım galibiyeti müsabakanın uzamasını sağlayacak.
Diğer skorlarda ise Galatasaray'ın Avrupa macerası sona erecek.
Okan ile alakası yok siz Avrupa'da oynayacK takım değilsiniz türk futbolunada etki ediyor bu durum 35 sene önce uefa cup almışsınız hala onunla övünüyorsunuz ve tr de olan biten herşey sizden yanaGalatasaray'ın şu oyunla ve Okan ile turu geçeceğine inananlar vardı... Okan yerine başka hoca olsaydı Avrupa'da şu an Şampiyonlar liginde ilerliyorlardı en kötü ihtimalle UEFA'da ilk 8 bankoydu. Rize maçında oynadığı oyundan sonra çok zor.. Okan Avrupa hocası değil.
Avrupa Fatihi gesem dakika 78 de maçı kaybettiğini kabullenip 100 milyonluuk adamı oyundan aldı koskoca Galatasaray 15 dk da 3 gol atamaz mıydı?
Birader ne anlatıyon oradan bakınca galatasaraylı gibimi duruyorum?Okan ile alakası yok siz Avrupa'da oynayacK takım değilsiniz türk futbolunada etki ediyor bu durum 35 sene önce uefa cup almışsınız hala onunla övünüyorsunuz ve tr de olan biten herşey sizden yana
Evet uzaktan bakınca öyle.Birader ne anlatıyon oradan bakınca galatasaraylı gibimi duruyorum?