- 31,709
- 31,198
- 113
Morata atsada bari özeli alsak
5 6 yi yemesinler diyedirYa Muslera bir de zaman geçiriyor
Alalh im cildiricam ya snki skor 1-1 skor 4-1 zmaana oynuyor
mantıklı olanı yapıyor. Belki acır da başka atmazlar diye. 10 kişi kalabilirsin, gayet normal de.Ya Muslera bir de zaman geçiriyor
Alalh im cildiricam ya snki skor 1-1 skor 4-1 zmaana oynuyor
Valla fener in şampiyonluk şimdiden hayırlı olsun5 6 yi yemesinler diyedir
Ya dostum karşında Barça yok siradan bir takımmantıklı olanı yapıyor. Belki acır da başka atmazlar diye. 10 kişi kalabilirsin, gayet normal de.
Muslera en dogru olanı yapıyor suan.
Kaan oynmasada bu skor olurdu bence . Bir bu kadarda kacirdilar bence ilk kesigi barış alper yemeli zombi gibi geziyoValla fener in şampiyonluk şimdiden hayırlı olsun
Bu sene sampiyonda olsak benim için önemi yok
İsterse gs da 10 tane oyuncu olmasın
Böyle acizlik olamaz.
Ya bu Okan Berkan Kaan aşkı beni delirtiyor
Kaan geçen sene elenmemizim baş aktörü bu senede aynı
Olamaz ya boule bir maç olamaz skor da olamaz
Yeminle yönetimde olsam Kaan i berkani Hollanda da bırakırım jelert de
Gerekirse Okan buruk ya kalsın
Bu kadar gerçekten olamaz
yani 11 11 olsa da çok bişey değişecegini sanmıyorum. Tabi oynanmayan bir şeyi bilemeyiz ama, hiç olumlu görüntü vermediYa dostum karşında Barça yok siradan bir takım
Dostum benim takildigim saçma sapan kart görüp 10 kişi bırakmak nedir
Kaan bunu smgeven senede yaptı s. Pragta
Aynı oyuncu aynı skeilde iki kez nasıl yapar
Diyroum ya umarim su Berkan barış Kaan dan sakatlanirlarda yunus gibi 3-5 hafta oynamazlar kurtuluruz bizde
Dostum kırmızı olmasa da olabilirdi ilk yarıdan olabilirdi net orası amaKaan oynmasada bu skor olurdu bence . Bir bu kadarda kacirdilar bence ilk kesigi barış alper yemeli zombi gibi geziyo
Bizim takımlardan bı cacık olmaz boşver takma kafayaDostum kırmızı olmasa da olabilirdi ilk yarıdan olabilirdi net orası ama
Arkadaş iki seferdir Avrupa kupası elemelerinde gidip abuk sabuk kart goruyro iki seferdir bu nasıl acemilik
Hahshdhdhss en güzel yorum buİcardiden paylaşım bekliyoz